30 de coafuri splendide Pompadour pentru bărbați

Doriți să purtați un pompadour? Dar puțin speriat cum să ai grijă de el sau să creezi acel stil pentru tine? Fără sudoare, avem totul acoperit cu privire la coafura pompadour. De la tipurile sale până la îngrijire și, de asemenea, modul de îmbunătățire a pompadour-ului – am tratat totul aici. Așadar, fără să mai pierdem timp, să ne adâncim în lumea frumoasă și creativă a coafurii pompadour. Nu vei regreta acest lucru.

Coafuri Pompadour pentru barbati

30 de coafuri moderne Pompadour pentru bărbați 2021:

Ei bine, este posibil să nu răspundem cu exactitate la modul în care poate arăta o tunsoare pompadour corectă și perfectă! Pentru că, nu există nimic corect și rău în tendința pompadourului, având în vedere că aspectul variază întotdeauna. Cu toate acestea, pe ansamblu, pompadour-ul poate fi diferențiat de alte stiluri – arată voluminos și lung / pufos în față și se retrage pe laterale și pe spate. Iată care sunt aspectele noi și ușoare de renume mondial în tendințe chiar acum, care vă pot ajuta să alegeți unul potrivit și potrivit pentru dvs.!

1. Pompadour-ul lui Brad Pitt:

Pompadour-ul lui Brad Pitt

Celebritatea actorului nostru preferat, Brad Pitt, a purtat, de asemenea, acest aspect minunat de pompadour în multe evenimente. Cu stilul elegant prin ceară de pomadă și declarația demnă de stil, nu ne putem lua ochii! Fie că este vorba de petreceri oficiale sau evenimente de cocktail, încercați această coafură și punem pariu că puteți arăta elegant și inteligent în același timp.

 • Bărbații cu formă ovală și rotundă a feței pot încerca tunsoarea pompadour modernă a acestui bărbat
 • Purtați acest lucru pentru cei cu textură de păr drept și ondulat.
 • Cei cu vârsta de 40 și 50 de ani pot arăta frumos și răcoritor în această declarație de stil.

2. Chris Brown într-un Pompadour scurt:

Chris Brown Într-un scurt Pompadour

Ne place foarte mult modul în care Chris Brown a purtat acest pompadour scurt fără efort. Cu vibrații estompate care se desfășoară de-a lungul părților și aspect bohovibed, tunsoarea pompadour este vorba despre aspectul trist, la modă și nuanțe moderne. Această tunsoare poate fi potrivită perfect pentru orice petreceri sau evenimente de noapte, având în vedere modul în care arată contemporan și nervos pentru oricine. Ce crezi despre asta?

 • Bărbații cu forma alungită și ovală a feței pot fi ideali în acest aspect.
 • Încercați această coafură pentru cei cu orice textură de păr; se potrivește cu ușurință oricui.
 • Bărbații de la sfârșitul anilor 20 până la sfârșitul anilor 30 pot fi nervosi și deștepți în această tunsoare.

3. Messy Pompadour al lui David Beckham:

Messy Pompadour al lui David Beckham

David Beckham este întotdeauna cunoscut că poartă, fără dor, cele mai noi stiluri și tendințe. Acest pompadour dezordonat a fost unul dintre aceștia, iar fanii săi au luat-o pe această nouă coafură unică. Amestecul perfect de atingere dezordonată cu pompadour și aspectul tăiat lateral este ceva ce ne place cu toții să avem. Oferă fără efort un aspect atât de răcoritor și fierbinte pentru orice bărbat! Adăugați combo-ul robust pentru barbă pentru a îmbunătăți nivelul de modă la nivelul următor!

 • Bărbații cu formă ovală și dreptunghiulară a feței pot fi perfecti în această tunsoare.
 • Încercați acest stil pentru cei cu textură de păr ondulat pentru declarația de stil perfectă și ideală.
 • Toți bărbații care au peste 40 de ani pot părea tineri fără efort în această coafură.

4. Pompadour clasic al lui Johnny Cash:

Classic Pompadour al lui Johnny Cash

În cazul în care nu îl cunoașteți pe Johnny Cash, trebuie – dat fiind modul în care arată pomadourul său, este considerat a fi una dintre cele mai clasice tendințe pompadour, care a marcat ca unul dintre începuturile tendinței. Văzut pe el în jurul anilor 1950 și 1960, aspectul estetic și vintage oferit în această coafură este imbatabil. Având o față pufoasă și o privire îngustă la spate, nu putem fi mai de acord că acest pompadour tradițional este o tendință atemporală care va rămâne întotdeauna în lumea modei.!

 • Cei cu orice formă de față pot încerca rapid această coafură.
 • Bărbații cu textură de păr ondulat și creț pot lucra la acest pompadour fără efort.
 • Dacă sunteți peste mijlocul anilor 40-50, încercați acest aspect vintage pentru a arăta răcoritor.

5. Bruno Mars într-un Pompadour:

Bruno Mars În A Pompadour

Printre tendințele de tunsoare ale vedetelor, acest pompadour Bruno Mars este, de asemenea, una dintre cele mai notabile tendințe de stil. Varianta se prezintă prin pieptănare groasă în față, cu laturi scurte îngrijite și aspect cerat în păr. Acesta este un stil pompadour destul de versatil – deoarece se potrivește de mai multe ori – de la întâlniri formale la petreceri sau ieșiri! Arată foarte îngrijit și elegant și poate fi stilizat corespunzător în mai multe moduri.

 • Acei bărbați cu forma ovală și alungită a feței pot încerca acest lookout ideal.
 • Purtați acest stil pentru bărbații cu textură de păr ondulat – deoarece poate fi potrivirea perfectă!
 • Lucrați la acest aspect pentru bărbații din anii 30 până la începutul anilor 40 pentru a arăta nervos și inteligent!

6. Pompadour Fade:

Pompadour Fade

Această coafură se bazează foarte mult pe estomparea pompadourului. Un stil de estompare este asociat cu multe coafuri de om. Această popularitate vine din capacitatea pompadourului de a oferi stabilitate și curățenie unui stil dezordonat. Acesta combină toate stilurile principale cu marginile conice ale designului clasic. Datorită lungimii scurte deasupra urechilor, va crea un aspect de a avea mai multă greutate și volum deasupra.

7. Quiff Pompadour:

Quiff Pompadour

Această estompare pompadour creează un aspect foarte elegant. Combină atât pomadourul, cât și quiff-ul. Oferă o mulțime de volum deasupra capului. Arată și foarte frumos. Quiff poate fi, de asemenea, simplificat, de asemenea, făcându-l mai mic sau mai mare. Acest quiff curat arată foarte puternic în comparație cu un quiff mai dezordonat care pare moale.

8. Mini Pompadour:

Mini Pompadour

Acest pompadour mai mic decât scurt creează o estompare pompadour. Se mai numește și mini pompadour. Acest lucru este minunat pentru bărbații care au părul scurt și, prin urmare, nu pot face pompadourul clasic. Acest tip de pompadour poate fi savurat de acei oameni și poate aștepta pe măsură ce părul va începe să crească. Chiar dacă această tunsoare nu va câștiga prea multă atenție, este totuși grozavă pentru bărbatul modern.

9. Pompadour drept:

Pompadour drept

Acest tip de estompare pompadour creează un aspect foarte ascuțit și clasic. Chiar dacă această tunsoare se poate face pe păr ondulat, cele mai bune rezultate se obțin pe firele drepte. Deci, dacă nu aveți părul ondulat, puteți încerca acest lucru. De asemenea, arată foarte profesionist și are un aspect foarte curat și îngrijit.

10. Pompadour modern:

Pompadour modern

Chiar dacă pompadourul este un clasic atemporal, i se dă o întorsătură din secolul 21 pentru a arăta ca un pompadour modern. Acest lucru îi conferă un aspect mai elegant, uimitor și nervos. Atâta timp cât cineva are încredere, el poate scoate acest aspect. Această versiune de pompadour este mai definită decât versiunea originală și astfel poate face ca fața să pară mai lungă. Persoanele cu fețe rotunde sunt, de asemenea, potrivite pentru acest lucru. tip de moder

11. Pompadour și barbă:

Pompadour Și Barbă

Acesta este un tip de aspect modern pompadour în care este combinat cu barba pentru a da un aspect suprem. Această combinație va întoarce cu adevărat capul și ochii. Totuși, nu este ușor să ieșiți. În primul rând, dimensiunea bărbii ar trebui să fie în formă cu pompadour-ul tău, altfel ar părea ciudat. De asemenea, întreținerea și tăierea regulată sunt foarte importante pentru a le menține frumosul.

12. Pompadour de lungime unică:

Pompadour cu o singură lungime

În zilele noastre, pompadour-ul bărbaților se referă la reduceri. Dar unele mai arată părți mai lungi. Acest pompadour cu o singură lungime nu va crea nicio diferențiere între lungimea părților laterale și a părului superior. Acest lucru oferă un aspect mai clasic. Secțiunile laterale ale părului pot fi, de asemenea, luate pentru a crea pompadourul. Acest aspect conferă o strălucire foarte lustruită, dar înălțimea părului este mai mică aici. Partea laterală poate fi adăugată, de asemenea, dacă este necesar, acestui stil.

13. Pompadour volum complet:

Volum complet Pompadour

Acesta este un tip de pompadour pentru bărbați în care se testează și se utilizează întregul volum al părului. Este vorba de a duce conceptul original la un nivel complet nou, prin creșterea lățimii și lungimii pompadourului. Acest aspect poate fi purtat de oricine, dar cel care are cel mai gros păr va beneficia cel mai mult. Puteți rade lateralul pentru a crea un aspect pompadour total și puteți utiliza, de asemenea, un uscător de suflare, precum și produsul necesar pentru a obține acele rezultate dorite.

14. Pompadour texturat:

Pompadour texturat

Acest tip de pompadour include o tăietură pompadour într-un mod foarte elegant. Acest stil texturat va da un pic de structură și integritate întregului lucru. Acest lucru este ideal atât pentru birouri, cât și după programul de lucru. Această textură este ușor de creat, de asemenea. Dar dacă aveți părul drept, ar putea fi dificil să scoateți acest aspect. Prin urmare, se recomandă utilizarea texturizatorului.

15. Pompadour asiatic:

Pompadour asiatic

Acest pompadour asiatic are o tăietură pompadour. Această tunsoare arată fantastic pentru diferite tipuri de oameni. Părul asiatic elegant și întunecat se potrivește perfect pentru a face pompadour. Va arăta foarte uimitor și superb. Dacă volumul părului este imens, atunci pompadour-ul poate fi ușor atins. Dar dacă părul este subțire, volumul părului poate fi mărit cu utilizarea diferitelor produse.

16. Elvis Pompadour:

Elvis Pompadour

Pompadourul clasic își are originea în anii 1700, dar nu a fost o tunsoare populară până când nu a fost folosit de cultura rock din anii 1950 și de Elvis Presley însuși. Numai în acest fel, popularitatea pompadourului a decolat. În zilele anterioare, pompadour-ul era elegant și complet drept, în timp ce în zilele noastre este vorba despre volum și textură. Pentru a obține acest aspect, trebuie să folosiți diverse produse pentru a obține acel design lin.

17. Slicked Back Pompadour:

Slicked Back Pompadour

Acesta este un tip de pompadour clasic, unde dacă părul tău este neted și elegant, meritați această tunsoare. Acest pompadour arată lustruit în comparație cu cele texturate. De asemenea, oferă un aspect retro, old-school. Pentru a obține acest aspect frumos, este recomandat să folosiți gel de ceară sau de păr sau chiar uscare prin suflare, înainte de a continua coafarea.

18. Pompadour deconectat:

Pompadour deconectat

Această coafură pompadour specială pentru bărbați este cu adevărat setată pentru a introduce o viață suplimentară în viața ta de tunsoare. Această tunsoare ar trebui să fie o cale către acea emoție. O tăietură deconectată este acum combinată cu un pompadour frumos și astfel arată ideal omului din secolul XXI. Această coafură foarte frumoasă va fi, de asemenea, foarte atrăgătoare.

19. Pompadour relaxat texturat:

Pompadour relaxat texturat

Această tunsoare relaxată tip pompadour pentru bărbați, de tip special, va face să vă simțiți cu încredere. Acest aspect combinat cu un pompadour normal, această tunsoare le va arăta altora definiția de a fi un finisaj relaxant și rece. Acest lucru este minunat și pentru persoanele care au părul gros și ondulat. Dacă cineva nu are părul gros sau ondulat, atunci folosirea diferitelor produse vă poate ajuta.

20. Pompadour cu strălucire:

Pompadour cu strălucire

Această coafură pompadour pentru bărbați arată foarte strălucitoare. De asemenea, pentru a vă asigura că aveți suficientă strălucire, acesta este un criteriu pentru a vă face părul foarte natural. Apoi trebuie să-l uscați prin suflare și după aceea folosiți pomadă pentru coafare. După aceea, utilizarea sprayului strălucitor va crește factorul de strălucire.

21. Pompadour cu volum suplimentar:

Pompadour cu volum suplimentar

Această coafură pompadour pentru bărbați are nevoie în special de a avea un volum suplimentar. Pompadour este deja o tunsoare elegantă, dar dacă ai un volum mai mare de păr, frumusețea ar putea merge mult mai sus. Trebuie să utilizați diverse produse, inclusiv utilizarea produselor de creștere a volumului, pomade etc. Și, în cele din urmă, puteți gusta rezultatele finale.

22. Pompadour cu păr blond:

Pompadour cu păr blond

Împreună cu un pompadour, există, de asemenea, o mulțime de lucruri diferite pe care le puteți explora mai mult. Vă puteți juca cu dimensiunea, textura și chiar culoarea părului. Acest lucru vă va face pomadourul mai uimitor și mai elegant. De asemenea, puteți folosi pomada de păr pentru a-i crește stilul.

23. Pompadour Mid Fade:

Pompadour Mid Fade

Aceasta este o abordare foarte diferită pe traseul pompadour. Dacă combinați pompadour-ul original cu mid fade, atunci totul ar arăta doar interesant. Are un păr mai lung în mijlocul capului până la părul mai scurt din jurul său. Acest lucru conferă o formă și dimensiune foarte unice aspectului. De asemenea, acest lucru va arăta foarte ascuțit și nervos. Puteți utiliza și pomada de păr pentru a vă crește factorul de stil.

24. Pompadour scurt curlat:

Scurt Pompadour Buclat

Când părul tău este creț, aceasta este tunsoarea de obținut. Această tunsoare îți va oferi un pompadour creț. Aceasta este complet elegantă și are un aspect frumos. De asemenea, ai nevoie doar de un pieptene cu dinți largi pentru a-ți coafa părul minunat. De asemenea, puteți utiliza produse pentru coafură pomade, pentru a vă crește factorul de stil. Dacă doriți un volum suplimentar, pur și simplu uscați rădăcinile firelor de păr.

25. Pompadour scurt cu decolorare ridicată:

Scurt Pompadour cu High Fade

Acest tip de tunsoare pompadour vă oferă acel aspect elegant de tip militar. Dar nu uitați să păstrați și proporțiile. Prea multă decolorare poate alungi prea mult fața, dar o decolorare ridicată cu un pompadour scurt va arăta cel mai bine. De asemenea, utilizați produse de coafură pomade pentru a crește coeficientul de stil.

26. Partea laterală Pompadour:

Partea laterală Pompadour

Aceasta este o abordare foarte diferită a tunsoarelor pompadour. Pompadour se concentrează în principal pe partea din spate a părului. Aici este linia părții laterale care va acționa ca bază a părului. Acest lucru va da un aspect foarte frumos și cu siguranță va arăta elegant. Se recomandă utilizarea unui produs bun mat, care are o textură plăcută. Părul lateral va fi suficient prin utilizarea gelului de păr umed.

27. Pompadour scurt:

Scurt Pompadour

Aceasta este o tunsoare pompadour grozavă, unde o puteți arăta cu caracteristicile tradiționale ale tunsoarei. Se poate realiza cu părul scurt și se poate potrivi cu aproape orice situație. Pentru a obține un aspect modern, este recomandabil să coafați părul din linia parțială. De asemenea, dacă doriți să obțineți un aspect curat, obțineți un gel de păr umed bun.

28. Subcut Pompadour:

Subcut Pompadour

Acest tip de tunsoare pompadour este minunat de încercat. Acest pompadour subțire arată foarte bine și dă mai mult impact decât părțile estompate. Vârful capului devine greu, ceea ce îi conferă un stil puternic. De asemenea, are o mulțime de flexibilitate, astfel încât să nu vă ocupați prea mult de stil. Și părul mai lung arată bine peste părți.

29. Pompadour cret:

Pompadour cret

Tunsorile Pompadour nu sunt întotdeauna legate de părul creț. Este vorba despre păr drept. Aspectul pe care îl obțineți cu părul drept nu este total posibil cu părul creț. Cu toate acestea, cu o textură bună, cu un volum și o tăietură potrivită, te-ar putea lovi cu o tăietură pompadour groasă. Va arăta minunat și va îmbrățișa îngrijirea fantastică a stilurilor pompadour de acolo. Puteți include, de asemenea, laturi inferioare sau scurte.

30. Pompadour ondulat:

Pompadour ondulat

O tunsoare clasică pompadour vă va oferi un aspect ascuțit și nervos. Dar acest ondulat vă va oferi bucurie și plin de tinerețe. Excelent pentru modă, deoarece acest stil nu se ia în serios. Acest aspect este, de asemenea, ușor de abordat și de creat.

Această listă uriașă ne arată clar cum să stilăm un pompadour. De asemenea, ajungem să cunoaștem numeroasele tipuri de stiluri asociate cu un pompadour. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să decideți care va fi următoarea tunsoare pompadour, dar vă face și conștient cum să îl țineți periodic sub control..