9 Cele mai bune coafuri pentru păr lung ondulat

Cu un cap plin de păr, cea mai recentă grijă care te ține bustul noaptea este diferitele moduri în care îți poți condimenta aspectul fără a compromite buclele grele. Lucrul despre părul lung este că orice stil nou sau coafură poate fi implementat cu ușurință, deoarece lungimea ta compensează orice altceva.

Cele mai bune coafuri pentru păr lung ondulat

Dar același păr vechi și vechi ar putea fi prea mult pentru zilele plictisitoare. Apoi, din nou, zilele de păr rău distrug valurile perfecte și așa mai departe. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune coafuri pentru care poți opta cu încuietorile tale lungi.

Diferite coafuri lungi pentru păr ondulat pentru fete:

Bunul mic:

coafuri pentru păr lung ondulat1

Pentru acest păr încercați să vă răsuciți mai mult. Puteți încerca împletindu-vă părul cu o seară înainte, astfel încât în ​​dimineața următoare să se mențină forma părului și să obțineți bucle elegante. Acum secționează-ți părul din jumătatea superioară și cu o cravată mică fixează-l într-un coc dezordonat. Aceasta este o coafură perfectă pentru verile pline de vânt, când poți păstra părul de pe față și poartă tot așa cum îți place.

High Pony:

coafuri pentru păr lung ondulat2

Până acum cuvântul ponei a devenit prea obișnuit și doriți să încorporați ceva distracție în el. Adunați tot părul din spate întorcând capul cu susul în jos pentru a obține o picurare bună. După ce faceți acest lucru piepteneți bine și lăsați o șuviță de păr de jos dedesubt, legați restul într-un ponei înalt. Acum, utilizați blocarea unică pentru a o înfășura în jurul bazei pentru a ascunde banda.

Panglica din spate:

coafuri pentru păr lung ondulat3

Creați o bandă de împletitură în partea din spate a capului, utilizând pur și simplu această tehnică. Îndepărtați părul din fiecare dintre cele două încuietori frontale și începeți să le împletiți individual. Odată ce ați terminat, în loc să le asigurați cu o cravată, asigurați-l cu un știft. Acum aduceți-l până la capăt și fixați știfturile în cap.

The Front Puff:

coafuri pentru păr lung ondulat4

Aceasta este o coafură zilnică suficient de simplă pentru care puteți opta. Acest lucru poate fi potrivit pentru o seară de film sau chiar la școală. Îndoaie sau răsuci părul din spate. Acum folosește un puf moale în față tachinând partea din față și apoi fixează-l cu știfturi. Puteți chiar să tachinați partea din spate a capului pentru volum.

Împletitura cascadă:

coafuri pentru păr lung ondulat5

Încercați panglica cascadă pentru capul de coamă greu. De obicei, împletiturile în cascadă arată grozav cu părul ondulat, deoarece ondularea părului este scoasă la iveală cu utilizarea firelor de păr care cad perfect, care se amestecă bine cu restul. Începeți dintr-o parte și treceți încet pe cealaltă.

Bunul dezordonat:

coafuri pentru păr lung ondulat6

Dacă sunteți încă îngrijorat de aspectul părului pentru nunta săptămânii viitoare, nu căutați mai departe, deoarece aici este coafura perfectă pentru dvs. Începeți prin a vă ondula părul pentru a vă defini valurile cu atât mai mult. Acum, utilizați bucăți individuale de șuvițe și pliați-le și fixați-le pentru a obține acest aspect.

Vintage complet:

coafuri pentru păr lung ondulat7

La fel ca puful anilor 90, iată încă o altă coafură clasică pentru care puteți opta. Folosiți tachinările și ciocniți-le pentru a crea acest aspect.

Panglica superioară:

coafuri pentru păr lung ondulat8

Acesta este un aspect destul de simplu și incitant pentru o încercare de zi cu zi. Luați încuietorile superioare din față și legați-le în panglică. Acum scoateți bine panglica pentru a adăuga volum aspectului și fixați-l sub celelalte încuietori laterale folosind știfturi.

Faux fals:

coafuri pentru păr lung ondulat9

Amintiți-vă clasicele coafuri faux bob populare în anii ’90. obțineți acea privire înapoi cu aceste valuri puternice definite.