Top 9 coafuri spiralate cu împletitură franceză

De obicei, este o minune să vezi toate coafurile grozave încorporate astăzi în cultura celuilalt. Liderul în acest sens a fost globalizarea prin care culturile celorlalți au fost integrate într-una. Franceza a fost întotdeauna cunoscută pentru a stabili tendințe, poate prin hainele pe care le poartă sau părul pe care îl dețin.

împletitură în spirală franceză

Francezii au fost anterior cunoscuți pentru stilurile lor de împletit, dacă nu și sărutul lor, și aici este încă o coafură solidă direct din Franța. De data aceasta se numește panglica franceză în spirală și iată câteva dintre exemplele pline de viață ale modului în care poți pur și simplu purta acest aspect cu alegerile corecte.

Coafuri spiralate cu împletitură franceză cu imagini:

Spiralele clasice:

împletituri spirale frech1

Acesta este un coc clasic în formă de spirală franceză, care începe dintr-un colț al capului și coboară în spirală la jumătatea drumului spre cealaltă parte. Odată ajuns acolo, își începe din nou călătoria înapoi la nivelul de bază de unde a început partea în care a început panglica. Odată ce ați revenit la partea de pornire, treceți-o până la capăt și ventilați-o pentru a adăuga volum.

Bunul în spirală:

împletituri spirale frech2

Și acesta este un coc împletit în spirală franceză, în care împletitul începe chiar din fața părului și se duce într-o anumită parte a capului. Chiar dacă nu este corect diagonală, nu este nici corect corectă și are o ușoară curbă. Încheiați panglica și scoateți-o în evidență. Apoi, rotiți-l cu grijă într-o spirală pentru a forma un coc spiralat.

Panglica de flori din dantelă:

împletituri spirale frech3

Aceasta este o coafură destul de complexă de realizat fără ajutor profesional, dar din nou toate eforturile vor merita dacă în sfârșit o poți scoate. Începeți pur și simplu francez împletindu-vă părul și mergeți până la capăt. Scoateți părul bine pentru volum și apoi rotiți-l în formă de spirală de floare.

Spiralele împletite:

împletituri spirale frech4

Pentru această secțiune de aspect, o blocare frontală și apoi începeți cu împletitura normală. De data aceasta, lăsați o bucată de păr de fiecare dată când faceți un nod în panglică și, odată terminată întreaga panglică, legați-o. Acum începeți să împletiți toate încuietorile libere și asigurați-vă că acestea sunt strânse. Ventilați împletitura inițială pentru un volum suplimentar și acum înfășurați împletiturile secundare în prima.

Spiralele cozii de cal:

împletituri spirale frech5

Aceasta este o nouă abordare a unui ponei împletit în spirală, unde părul de la început, în special în coroană, a fost separat și împletit stilul francez în trei părți și apoi îl termină într-un ponei. Odată ce poneiul este terminat, luați o bucată de păr din ponei și terminați-l într-o împletitură.

Panglica coroanei:

împletituri spirale frech6

Aceasta este o panglică clasică a coroanei, în care panglica a început dintr-o parte a capului în loc de mijloc și, odată ce a fost făcută întreaga panglică, a fost înfășurată și fixată pe coroană în spirale.

Brațul coroanei cu balerina Bun:

împletituri spirale frech7

Începeți cu o împletitură normală în față, cu o blocare frontală mai lungă și apoi aceeași de jos. Aceasta formează prima bandă spirală. Acum legați părul într-un ponei lăsând o bucată de păr între prima bandă și apoi formați banda de balerină.

Ponei Crown Braid:

împletituri spirale frech8

Aceeași tehnică de bandă de coroană este utilizată aici, dar în loc să încheie întreaga ei, numai partea în spirală formează panglica, în timp ce restul este legat într-un ponei slab.

Tornado Twist Side Bun:

împletituri spirale frech9

Răsucirile spirale medii nu au fost niciodată mai clare înainte. Panglica a început cu procesul normal și apoi sfârșitul a fost spiralat în interior și apoi fixat.