Cum să împletiți părul?

Împletiturile merg repede cu părul lung și moale. Împletiturile merg cu atât mai repede cu părul fără noduri. Începeți cu detangularea părului cu un pieptene cu dinți largi sau o perie având suficientă grijă pentru a nu provoca căderea părului.

cum să împleti părul

Împletirea părului în timp ce este umed oferă un aspect mai strâns decât împletirea părului uscat, care uneori poate da un aspect dezordonat. Deci, pașii pentru împletit vor începe cu:

Detangle și hidratează:

A. Pieptănați-vă bine părul pentru a vă desface

b. Folosiți o cremă hidratantă pe bază de apă pentru aspectul strâns.

c. În timp ce lucrați pe un păr gros, este întotdeauna mai bine să folosiți o cremă hidratantă pentru a fi ușor de manevrat.

d. Dacă v-ați șamponat părul, atunci împletiți părul odată ce are 2-3 zile, deoarece părul ușor gras este mai bine să împletiți decât părul absolut curat.

Asigurați-vă baza:

A. Acest lucru este opțional

b. Puteți lega o coadă de ponei cu o cravată sau o bandă de cauciuc, deoarece va ușura manipularea împletiturii și o va face și îngrijită. Începeți prin împletirea părului liber la ceafă.

Împărțiți în secțiuni:

A. Împărțiți părul în trei secțiuni.

b. Luați toate secțiunile în mod egal

c. Luați secțiunea stângă din mâna stângă și, de asemenea, secțiunea dreaptă cu mâna dreaptă. Secțiunea din mijloc este acum gratuită.

d. Țineți șuvițele astfel încât să le apucați de palmă cu ajutorul degetelor inelare, mijlocii și mici.

e. Acest lucru vă menține degetul arătător și degetul mare liber.

Împletitură laterală cu coadă de pește

Trecerea secțiunilor:

A. Acum traversează secțiunea din stânga peste secțiunea din mijloc.

b. Prindeți partea de mijloc a părului cu degetul arătător și degetul mare

c. Acum apucați secțiunea de lăsare a părului folosind degetul arătător și degetul mare al mâinii drepte.

d. Deci, acum vom observa că secțiunea originală din stânga este în mijloc.

e. Acum repetați același lucru pentru a traversa secțiunea dreaptă spre secțiunea din mijloc, astfel încât secțiunea originală a mâinii drepte să fie acum în mijlocul părului.

Continuă împletirea:

Continuați să împletiți în mod similar folosind degetul arătător și degetul mare al unei mâini pentru a apuca secțiunea din spate. Pe măsură ce mergeți, continuați să strângeți împletiturile, astfel încât să trageți ușor oricând un fir schimbă mâinile. Repetați în continuare până când rămâneți 2-3 centimetri la capătul părului neînvățat.

Asigurați sfârșitul:

Asigurați capătul părului de secțiunea nețesută legând un cauciuc. Înfășurați-l de mai multe ori pentru a vă asigura că nu se slăbește.

Pulverizare și setare:

  • La sfârșit, puteți pulveriza părul pentru a-l lăsa să se lase și să nu devină dezordonat.
  • Acesta a fost pașii simpli către o împletitură de bază. La acest stil puteți adăuga diverse margele, accesorii și înfrumusețări pentru a face să pară mai subtil.
  • Acum, că știi cum să faci o împletitură, poți să faci mai multe împletituri și să faci stiluri diferite, cum ar fi cornrow, împletituri box, Mohawk printre altele.
  • Împletiturile merg doar în orice sezon și cu cât încercați mai multe stiluri cu el, cu atât aveți împletituri mai elegante.