Ponei laterali: 15 coafuri ușoare pentru coadă de cal pentru moda 2021

Coafurile laterale de coadă de cal ne amintesc cu siguranță de lumea iconică vintage a anilor 80 și 90 și a coafurilor. Vestea bună este că s-au întors în orașul modei cu o explozie și acum observăm coada de cal laterală arată peste tot. De la vedetele de la Hollywood care le poartă în covoare roșii până la săptămâna modei de la Paris și New York, sunt peste tot.

15 coafuri de coadă de cal laterale frumoase cu imagini:

Cozile de cal laterale sunt super frumoase și fierbinți; te pot face să pari elegant, fără un aspect prea serios și îndrăzneț. Iată cum le puteți încerca fără probleme!

1. Coadă de cal laterală împletită:

coada de cal laterala

Poneiul lateral elegant este potrivit pentru toate ocaziile. Împletitura se face folosind părul din față și este dusă până în spatele unei urechi. Restul părului este apoi adus împreună și băgat într-o coadă laterală joasă. Dacă părul tău este foarte drept, buclele mici adaugă textură și sări.

2. Coadă de cal laterală slabă pentru părul scurt:

partea laterală coadă de cal

Aceasta este o coafură simplă care poate fi realizată în cel mai scurt timp. Trebuie să vă pieptănați frumos și să faceți o coadă de cal liberă deasupra urechii. Oferă un aspect dezordonat și elegant. Dacă părul tău este ușor ondulat, textura se adaugă aspectului încurcat.

3. Coada de cal rece:

coada laterală înaltă

Această tunsoare elegantă combină straturi și breton și este purtată foarte frumos cu poneiul lateral înalt. Franjul se adaugă dramaturgiei, iar textura fină a părului conferă poneiului un aspect general voluminos. Culoarea se potrivește bine stilului, adăugând adâncimea aspectului.

4. Coadă de cal laterală îngrijită:

ponei laterali

Acest updo lateral de coadă de cal ar putea părea ciudat pe părul subțire sau fin, dar se potrivește bine părului care are mult volum și sări. Îți poți pieptăna tot părul de lungime medie într-o parte și să faci o coadă de cal mică, îngrijită. Părul tău va rămâne sigur pe tot parcursul zilei.

5. Arc de păr cu coadă de cal:

coafuri laterale coada de cal

Dacă știi să faci un arc simplu cu părul lung, aceasta este o coafură foarte clasică. Asigurați-vă că părul este drept și are strălucire și sărituri pentru a adăuga dimensiune și textură stilului. În plus, părul lung este o necesitate pentru a împiedica stilul să pară dezordonat.

6. Coada de cal laterală cu breton:

partea laterală profundă coadă de cal

Cei pasionați de breton și au părul lung; aceasta este o coafură adorabilă care îți îmbunătățește tunsoarea. Poneiul permite etalarea bretonului și face aspectul general foarte elegant. Nuanțele pentru păr adaugă adâncime coafurii.

7. Coadă laterală pentru păr de lungime medie:

coadă de cal de panglică laterală

Părul de lungime medie nu arată foarte voluminos atunci când este legat într-un ponei. Dar acesta este un aspect diferit de părul de lungime medie. Valurile și buclele fac ca părul să pară voluminos, iar bretonele laterale completează aspectul general. Acesta este unul dintre cele mai populare cozi de cal laterale pentru femeile cu o țesătură simplă.

8. Coada de cal laterală împletită pe scară:

coadă de cal laterală în tendință

Împletiturile fac întotdeauna coada de cal să arate inteligent și să facă părul ușor de manevrat. În loc de o coadă de pește normală sau o panglică franceză, încercați această panglică cu scară diferită pentru un aspect diferit. Este ușor de făcut pentru părul lung și drept. Aici împletirea cozii de cal laterale este atât de naturală și atrăgătoare.

9. Coadă de cal laterală răsucită pentru nuntă:

coada de cal laterala buclata

Stilul este similar cu coada de cal laterală obișnuită, singura diferență fiind că, înainte de a o sigila cu elastic, părul este răsucit de ambele părți pentru a da textura părului și pentru a adăuga sărituri. Este de obicei potrivit pentru toate tipurile de păr, dar pentru părul lung. În zilele noastre, majoritatea fetelor poartă, de asemenea, această coafură simplă de coadă laterală pentru nunți.

10. Coafura laterală cu coadă de cal pentru femeile mature:

coafura laterala ponei

Aceasta este una dintre cele mai bune coafuri pentru femeile asiatice de acolo. Modelul pe care o coafează pe lateral este destul de impresionant. Coada de cal vine cu bucle experimentale și cu siguranță va fi bine pentru toate femeile cu fețe tonifiate. Coafura coada de cal poate fi folosită ca o coafură bună pentru mireasă și cu siguranță vă va ajuta să vă marcați oriunde purtați acest aspect. Cel mai bun lucru despre acest stil este că poate fi purtat destul de ușor și este ceva care va impresiona aproape pe oricine și pe toată lumea care aruncă o privire la părul tău. Un păr vopsit în roșu (roșu deschis sau maro) va face această coafură și mai atractivă.

11. Coafura Quick Fancy Side Ponytail:

o coadă de cal laterală

Această coafură specială de coadă de cal va fi potrivită pentru femeile mature și arată minunat pe fețele alungite. Este destul de simplu și ușor de întreținut. Dacă nu-ți place să investești multe ore în păr, dar totuși vrei să arăți atrăgător, acesta va fi ceva potrivit pentru tine. Nu necesită nicio formă specifică a feței. Dacă aveți o față tonifiată, o față dolofană, o față dreptunghiulară etc. sau orice alt tip de față, puteți purta această coafură fără griji.

12. Alura blondă de coadă de cal:

Celebrity Side Ponytail

Acesta este un lucru pe care toate femeile blonde le vor găsi potrivite pentru ele. Arată grozav cu un zâmbet, așa că dacă vrei să arăți foarte atractiv cu această coafură, gândește-te la ceva grozav și zâmbește. Părul vine și cu straturi grele. Coada de cal afișează un model ondulat și gros și aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui aspect, ceea ce îl face atât de atrăgător. Dacă sunteți în căutarea a ceva nou în categoria coafurilor cu coadă de cal, atunci aceasta va fi una dintre cele mai bune coafuri pentru dvs. acolo.

13. Coafura coada de cal laterală lungă:

aspect lateral coada de cal

Dacă aveți părul de calitate grea și care este destul de lung, ar trebui să vă gândiți să purtați această coafură pe cap. Arată bine, cu toată textura minunată realizată pe porțiunea de jos. Este una dintre acele coafuri care pot face cu ușurință o femeie să arate atrăgătoare. Coada de cal este probabil unul dintre cele mai bune lucruri la această coafură și arată bine cu o rochie grozavă. Dacă ești un adolescent cu părul lung, atunci acest look va fi perfect pentru tine. O mulțime de celebrități adolescente poartă această coafură laterală de coadă de cal în zilele noastre.

14. Coafura elegantă cu coadă de cal:

coadă de cal tăiată lateral

Doriți să obțineți aspectul divei de modă? Iată ceva care se va potrivi total părului blond. Coafura este una dintre cele mai bune pentru toate femeile care doresc să-și arate cea mai bună imagine în fața celorlalți. S-a depus mult efort în tăierea porțiunii inferioare a părului. Părul blond complet drept menține o lungime standard și este ceva care va face femeile cu față rotundă să arate destul de atrăgătoare.

15. Aspectul coafurii cu coada de cal de plajă:

cozi de cal laterale drăguțe

Aceasta este una dintre cele mai bune coafuri de acolo care vă vor ajuta să atingeți acel aspect de fată de plajă. Modelul pe care această coafură îl poartă la capătul cozii de cal este probabil unul dintre cele mai bune lucruri ale acestei coafuri. Modelele cretate sunt frumoase și este ceva ce tuturor femeilor cu părul lung le va plăcea să poarte. Aceasta este ultima pe această listă a celor mai bune coafuri laterale de coadă de cal, dar este nimic mai puțin decât cele anterioare în aspectul frumuseții.

S-ar putea să nu-ți poți coafa perfect dintr-o dată, dar cu o practică obișnuită, poți stăpâni aceste coafuri simple de coadă de cal și să le folosești ocazional sau regulat. Îți mențin părul într-o formă și o textură adecvate și arată foarte la modă. Cea mai bună parte a cozilor laterale este că este suficient de versatilă pentru a se potrivi oricărei ocazii. Frumusețea pe care o adaugă feței și aspectul general este remarcabilă și ceva ce nimeni din jur nu poate rata.