15 modele Churidar, ușor de pregătit, care oferă un aspect senzual

Desenele Churidar sunt purtate pe scară largă de femei pentru a-și explora dragostea etnică pentru funcții, evenimente sau chiar pentru uzura de rutină. Priory, femeile obișnuiau să obțină modele preferate realizate din materialul pe care îl selectau. Cu toate acestea, odată cu schimbarea tendinței și modei, rochiile sunt acum disponibile într-un mod semi-cusut sau în mod readymade. Acest lucru a crescut cererea de modele de churidar gata făcute pe piață. Colecția include fiecare tip, cum ar fi îmbrăcăminte casual, îmbrăcăminte de petrecere, îmbrăcăminte etnică etc..

Modele tradiționale și elegante de tip Churidar readymade pentru femei în tendință:

Să ne uităm la cele mai bune 9 modele de ghișeuri deja pregătite pentru colecția de femei.

1. Rochie simplă din bumbac readymade Churidar:

Rochie simplă din bumbac readymade Churidar

Bumbacul a fost selectat mai ales de femeile din anii treizeci. Rochia are un design simplu de gât și imprimare, cu o culoare deschisă, care este adorabilă pentru a desfășura evenimente mici acasă sau afară. Rochia primește, de asemenea, un salwar și o dupattă simplă pentru a-și îmbogăți frumusețea.

2. Churidar Tricolor Readymade:

Tricolor Readymade Churidar

Un churidar gata conceput în cele mai adoptate trei culori este churidarul tricolor. Rochia este confecționată cu sifon care dă mai multe defecte nete în straturi colorate. Salwarul este realizat cu mătase, în timp ce porțiunea gâtului are un design similar cu cel al unei veste cu margine cu margele.

3. Banarasi Readymade Churidar:

Banarasi Readymade Churidar

Costumele de ghișeu gata confecționate, când li se dă aspectul desenelor banarasi, dau un aspect diferit. Blatul albastru regal are un model de guler cu imprimare aurie. Rochiei i se oferă salwar și dupatta de mătase, pentru a-și adăuga bogăția.

4. Churidar de lână pentru lucru:

Lână de lucru pregătită Churidar

Un churidar readymades, atunci când este realizat cu o culoare praf deschisă, oferă un aspect diferit purtătorului. Confecționată din bumbac pur, rochia primește modele florale realizate cu lână în partea centrală. Gulerul de așteptare este, de asemenea, decorat cu un design similar, în timp ce dupatta este lăsată simplă.

5. Churidar gata retro:

Churidar Retro Ready Made

Utilizat pe scară largă pentru scopuri obișnuite sau veri, acest design retro de churidar, conține modele uimitoare. Designul este realizat din material de bumbac cu imprimeuri asemănătoare cărămizii în alb și negru. Salwarul este păstrat simplu, în timp ce dupatta poartă aceleași amprente ca și partea de sus.

6. Churidar bej readymade:

Bej Readymade Churidar

Un chididar gata inspirat de designul sherwani primește minunate imprimeuri curbate negre pentru a-l face mai clasic. Designul frontal împarte partea superioară în două porțiuni cu un model cu gât în ​​V și guler. Salwarul este lăsat simplu cu o dupattă similară în partea de sus ca o margine din șifon. Este probabil purtat pentru ocazii mici.

7. Vest Design Readymade Churidar:

Vest Design Readymade Churidar

O rochie chididar gata este concepută în stil anarkali îngust. În partea de sus este, de asemenea, dat lungimea genunchiului cu un model care este similar cu vesta într-un stil fără mâneci. Marginea rochiei primește o dantelă brățată cu dantelă aurie pe ea. Vesta este proiectată cu broderii de cupru în albastru pentru ao face mai rafinată.

8. Mireasa Readymade Churidar:

Mireasa Readymade Churidar

Churidarul miresei trebuie să fie greu și decorat cu diferite șireturi pentru a-i da un aspect regal. O rochie Anarkali multicoloră are o lungime completă, cu design semi-guler și broderie grea. Fundul rochiei primește mai multe șireturi, în timp ce dupatta este decorată cu o singură dantelă.

9. Churidar floral readymade:

Floral Readymade Churidar

În zilele noastre, o colecție florală readidă de churidar este desemnată pe scară largă de către tineri. Rochia albă modestă este confecționată din material de mătase cu defecte uimitoare. Marginea inferioară este proiectată cu imprimeuri florale în negru, împreună cu o centură similară. Designul în afara umărului este apoi acoperit cu un design strâns de gât punctat din sifon pentru a-i adăuga blândețea.

10. Swanky Designer Readymade Churidar:

Swanky Designer Readymade Churidar

Un design elegant în rochia chididar readymade este realizat din material de mătase și șifon pentru a se adăuga la curbele sale impecabile. Rochia simplă este confecționată cu diferite modele de pânză, cum ar fi brățară, punctată, material de proiectare a curbei verticale și multe altele. Decolteul rochiei este dat broderie argintie cu mâneci transparente.

11. Churidar, proiectat lateral:

Side Design Readymade Churidar

Modelele Georgette pentru îmbrăcăminte de petrecere sunt destul de adorabile pentru adolescenți. Designul rochiei inofensive are un model anarkali mai subțire, unde întreaga rochie este lăsată simplă, în timp ce porțiunea de umăr este proiectată cu patchwork în modele de flori..

12. Lucrarea în oglindă este ușor de realizat:

Mirror Work Readymade Churidar

Costumele din churidar readymade atunci când sunt decorate cu modele de oglinzi dau un aspect nou ținutei. Un model similar în chididarul gata făcut cu tăietura înaltă-joasă este realizat cu oglinda tăiată în centru. Gulerul rochiei este, de asemenea, cusut cu oglinzi pe el. Porțiunea inferioară a rochiei primește, de asemenea, țevi în zig-zag pentru ao face mai tăioasă.

13. Dupatta Stitch Readymade Churidar:

Dupatta Stitch Readymade Churidar

O rochie simplă din churidar, cu gât și guler central, are un aspect nou, cusând dupatta simplă pe ea. Dupatta este setată într-un mod frumos pentru a oferi un design curbat de la umăr până la talie. Întreaga rochie este confecționată din material de sifon cu un interior din mătase pentru a face strălucirea rochiei mai drapată.

14. Kashmiri Work Readymade Churidar:

Kashmiri Work Readymade Churidar

Cauti ceva generos! Iată un design fără fundal în colecția de rochii churidar în negru. Catifeaua neagră și mătasea sunt împodobite cu material net pe care se lucrează Kashmiri cu fir auriu formând flori și modele de ramuri de viță de vie. Designul fără spate din spate este acoperit cu plasă, care oferă un aspect senzual cu o singură tăietură adâncă în lateral.

15. Churidar tăiat cu coada:

Tail Cut Readymade Churidar

Readymadele churidar tăiate în coadă sunt înconjurate de adolescenți pentru a-și arăta latura etnică. Partea superioară ajustată a rochiei în magenta este lăsată netedă sub talie, în timp ce partea superioară este realizată cu paiete cu modele de frunze și gât. Rochia are o lungime în spate pentru a da o judecată adecvată.

Proiectele de chididar readymade poartă întotdeauna o potrivire perfectă. De asemenea, pot fi modificate pentru a se potrivi. Principalul beneficiu al rochiilor readimade din churidar este că vă oferă o varietate de modele și culori din care să alegeți. Acestea vin cu cusături perfecte care dau defecte rochiei folosind orice fel de material precum bumbac, mătase, șifon etc..