9 cheie atractive pentru inimă cu stiluri noi în tendință

Femeile indiene de peste vârste s-au împodobit cu bijuterii uimitoare. Printre acestea se numără și perfecta și minunata gleznă. Glezna se poartă în jurul piciorului. Cea mai recentă tendință de modă este de a purta glezna doar pe un picior. Fie că alegeți să le purtați în jurul picioarelor sau doar un picior, acest articol frumos și delicat va impresiona cu siguranță pe toată lumea. Selectați un stil care este superb și faceți capul să se întoarcă. Cel mai recent stil desculț este completat perfect cu aceste glezne de inimă.

Cheie de inimă frumoasă:

Iată o listă cu 9 tipuri de cavele de inimă. Selectați glezna în funcție de ocazia la care urmează să participați și apoi vedeți câte complimente primiți.

1. Cheie multi-inimă:

Gleznă multi-inimă

Mergeți pentru o gleznă cu mai multe inimi pentru a vă împodobi piciorul frumos. Inimile cheii în aur sunt mici, dar uimitoare. Lanțul este înconjurat de cel puțin șase forme de inimă și conferă o plinătate și corp gleznei. Alegeți cheițe multi-inimă pentru o declarație completă de modă.

2. Cheie cu inimă cu lanț dublu:

Guler cu inima cu lant dublu

Această brățară subțire cu brățară cu inimă cu lanț dublu este ceva ce va fi îndrăgit de femeile care sunt înaintea modei. Forma simplă dar elegantă a inimii în aur este destul de simplistă. Dar lanțul dublu de aici face diferența.

3. Glezna inimii cu paiete:

Gleznă cu inimă cu paiete

Alegeți această gleznă absolut drăguță din inimă de argint pentru a vă arăta partea feminină. Forma rafinată a inimii este cu paiete și acest lucru dă un efect plin de farmec. Simplul lanț unic din această brățară te face să arăți cu adevărat uimitor.

4. Glezna inimii retro:

Anklet retro

Vrei ceva cu totul unic? Iată glezna perfectă pentru inimă. Această gleznă de inimă tibetană retro este uimitoare. Este împodobit cu mici flori de prun în argint. Forma centrală a inimii în sine este realizată în filigran pentru a oferi acestei glezne un aspect cu adevărat orbitor.

5. Glezna Infinity Heart:

Glezna Infinity Heart

Alegeți ceva pentru a fi o mireasă? Obțineți această capodoperă în aur. Forma infinită a inimii este sinonimă cu căsătoria și dragostea. Aici forma este creată cu două forme de inimă unite între ele. O mireasă va iubi această glezna inimii și o va prețui cel mai mult.

6. Cheie de inimă decupată:

Cheie de inimă decupată

Lucrările tăiate realizate sub orice formă oferă un aspect foarte frumos. Această gleznă de inimă aurie este o astfel de piesă. Forma inimii decupate este delicată și este perfectă pentru femeile care ar dori să prezinte un aspect mai simplu și mai modest. Lanțul delicat pentru această brățară este, de asemenea, minunat.

7. Glezna inimii cu lanț gros:

Cheie groasă cu inimă cu lanț

Diamond este cel mai bun prieten al unei fete. Această gleznă inimă cu lanț gros din argint este împodobită cu un pandantiv minunat în formă de inimă împodobit în diamante. Pandantivul inimii este perfect pentru o mireasă minunată sau pentru cineva îndrăgostit.

8. Charms Heart Anklet:

Charms Heart Anklet

Selectați o gleznă de inimă care are farmece inimii pentru un aspect cu adevărat drăguț. Această bijuterie la modă va topi cu siguranță inimile. Cele șase mici farmece de inimă legate de cârligele de lanț în formă de inimă arată adorabil în jurul unui picior. Perfect pentru fetițe și femei mai tinere, această gleznă este superbă.

9. Glezna inimii de cristal:

Brățară de inimă de cristal

Străluciți ca nisipurile de pe plajă într-o zi de cristal limpede cu această gleznă de inimă de cristal. Glezna este împodobită cu cristale uimitoare și izbitoare care dau un efect luminos. Inima de cristal este umplută și nu goală. Cheia strălucește în lumina soarelui și arată absolut uimitoare.

După cum puteți vedea, minunatele curele de inimă sunt lucruri de frumusețe. Gleznele de inimă din aur, argint sau chiar diamante o fac destul de izbitoare. Selectați glezna în funcție de ocazia la care urmează să participați și apoi vedeți câte complimente primiți. Fie că este o formă de inimă goală, plină sau plină, glezna delicată vă va umple inima cu drag. Cheile de inimă sunt articole de bijuterii frumoase și delicate pentru piciorul tău. Îți fac piciorul să arate uimitor.