Cele mai recente și mai bune modele de cercei pentru bărbați în tendință

Bijuteriile au fost întotdeauna atractive pentru femei. Dar când vine vorba de cercei, chiar și bărbații s-au interesat de diverse modele cu care le oferă. Având un aspect frumos uimitor și elegant, cu cercei mici și deliciți, a devenit pasiunea pentru mulți bărbați din întreaga lume.

Diferite tipuri de bijuterii pentru cercei pentru bărbați

În timp ce parcurgeți paginile de istorie, se constată că bărbații obișnuiau să poarte cercei. La fel ca femeile, cerceii pentru bărbați au, de asemenea, diverse modele cu simbolism propriu. Diferite cercei realizate cu perle, diamante de diferite culori, argintiu, aur etc., cu desene de bun augur, sunt întotdeauna adoptate de către bărbați.

Modele de cercei pentru bărbați la modă cu imagini:

Să aruncăm o privire asupra a 25 de modele moderne de cercei pentru bărbați, după cum urmează.

1. Cercei din metal negru pentru bărbați:

Cercei din metal negru pentru bărbați

Culoarea neagră este foarte apreciată atât de bărbați, cât și de femei, indiferent dacă este vorba de ținută sau bijuterii. Un design de cercei pentru bărbați cu metal negru oferă un aspect simplu și sofisticat atunci când este purtat fie pe îmbrăcăminte casual, fie pe pathani. Fabricat din metal, oferă un aspect strălucitor și se poate spune că protejează purtătorul de ochii răi din jur.

2. Cercei pentru bărbați Classy Star:

Cercei pentru bărbați Classy Star

Vrei un aspect elegant, dar cu design dublu culoare! Încercați un cercel cu un design de stea în culoare alb-negru. Cerceiul este fabricat din oțel inoxidabil. Aspectul dublu oferă un aspect strălucitor asupra casual-urilor pentru picnicuri sau petreceri. Stelele sunt simbolul bogăției, glamourului, păcii, iubirii etc..

3. Cercei de proiectare a lamei roții:

Cercei de design cu lamă de roată

Un design care este acceptat pe scară largă de băieții îndrăzneți ai colegiului este designul lamei roții. O roată neagră făcută din lame este inspirată de roata de pe bărcile cu motor care elimină obstacolele și fac ca barca să funcționeze lin. În mod similar, designul este purtat de tipul care va depăși toate obstacolele vieții. Culoarea neagră a cerceilor dă un aspect îndrăzneț blugilor casual.

4. Cercei de design argintiu și albastru Bali pentru bărbați:

Cercei de design argintiu și albastru Bali pentru bărbați

Căutați un aspect diferit asupra îmbrăcămintei etnice! Un Bali din argint sterling, cu un fir strălucitor de albastru-cer, oferă o notă uimitoare uzurii etnice în funcții și evenimente și ocazii speciale. Este, de asemenea, culoarea băieților și, prin urmare, o culoare larg selectată pentru astfel de modele. Se poartă pe o singură parte, fie la urechea stângă, fie la cea dreaptă, pentru a da un aspect fermecător.

5. Cercei cu cerc proiectat în cruce:

Cercei cu cerc proiectat în cruce

Cerceii cerc au fost folosiți pe scară largă de băieții colegiului, deoarece se potrivește aproape tuturor ținutelor. Un rezultat din oțel inoxidabil, cercei negri cu o cruce de argint proiectată în el oferă o notă religioasă. Designul este îmbrăcat pe scară largă în Anglia, America, Europa etc. Acesta arată dedicarea față de religia creștină sau spune că Dumnezeu și credința sa în el.

6. Cercei pentru bărbați cu model triunghiular:

Cercei pentru bărbați cu model triunghiular

Iubește să te joci cu forme! Iată un design de cercel negru de formă triunghiulară realizat din metal pentru a vă oferi un aspect geometric. Triunghiurile oferă o privire asupra Trinității fiului, tatălui și a energiei spirituale. Este simbolul energiei masculine, forței, apei, etc. Oferă un aspect uimitor și plictisitor asupra casualilor, în special blugi și boxeri. Astfel de modele sunt purtate și de bărbați pe formale, deoarece oferă un aspect unic în evenimentele corporative.

7. Cercei pentru bărbați proiectați pentru craniu:

Cercei pentru bărbați proiectate cu craniu

Un craniu este un simbol al pericolului. Prin urmare, purtarea cerceilor cu designul unui craniu ar da indirect un mesaj dușmanilor tăi despre puterea și puterea ta. Un cercel din metal din aliaj conceput cu un craniu în alb și negru oferă un aspect înfricoșător și este extrem de purtat de luptători, boxeri etc. De asemenea, devine viral în rândul tinerilor. Astfel de modele sunt purtate și în aur și argint de către bărbații luxoși pentru a conferi un statut înalt personalității lor.

8. Designul cerceilor cu lilieci zburătoare:

Designul cerceilor Flying Bat

La fel ca și îmbrăcămintea, cerceii pentru bărbați devin, de asemenea, la modă, cu mai multe modele. Una dintre ele este liliacul cu designul soarelui care răsare. Cerceiul este împânzit cu o piatră de cristal cu un design atât de colorat. Liliacul zburător simbolizează adâncimea și renașterea, în timp ce soarele răsărit simbolizează încurajarea și un nou început. Prin urmare, designul înseamnă o nouă naștere pentru a face ceva nou.

9. Cercei de design tribal pentru bărbați:

Cercei de design tribal pentru domni

Vrei să ai un aspect clasic care să se potrivească cu tatuajul tău tribal! Aruncați o privire la cerceii cu design tribal. Metalului i se oferă un design inspirat de desenele tribale cu șuvițe alb-negru curbate. Oferă o personalitate diferită culturistilor cu un aspect supărat. Potrivit în special pentru casual. De asemenea, cunoscut sub numele de bio hazard design, îi atrage în cea mai mare parte pe băieții colegiilor.

10. Cercei cu diamante pentru bărbați:

Cercei cu diamante pentru bărbați

Un cercel simplu, dar la modă, este purtat în orice ocazie pentru orice ținută. Un astfel de design este acesta cu un diamant. Cerceii Platinum Diamond pentru bărbați este un design simplu în care un diamant pătrat este împânzit în platină. Oferă un aspect la modă pentru casual, un aspect uimitor la formale și un aspect clasic la îmbrăcămintea etnică. Cerceiul cu design diamant reprezintă puritate, dragoste, senzualitate, bogăție etc..

11. Cercei magnetici negri cu vârfuri pentru băieți:

Cercei magnetici negri cu vârfuri pentru băieți

Un design cu cercei foarte uzat este cerceii magnetici pentru bărbați. Ele pot fi purtate pentru un aspect funky, chiar dacă nu aveți o ureche străpunsă. Partea din spate a cercelului este alcătuită cu un design ascuțit care arată uimitor dintr-un aspect lateral. Fabricat din metal, i se dă un efect magnetic, astfel încât să rămână uzat fără gaură. Este la modă printre tinerii inspirați de Justin Bieber.

12. Cercei cu diamante negre pentru bărbați:

Cercei cu diamant negru pentru bărbați

Cerceii din aur alb pentru bărbați arată uimitor atunci când sunt împodobiți cu diamante negre. Diamantul negru are un aspect unic. Ele nu strălucesc la fel ca și alte diamante cu efectul luminilor, dar dau totuși un aspect strălucitor asupra oricărei ținute. Designul oferă un aspect fabulos în petreceri peste cămăși de îmbrăcăminte de petrecere. Foarte purtat de bărbații care doresc să ofere o personalitate de lux.

13. Cercei proiectați de pirat:

Cercei cu design pirat

Căutați un design de cercei funky! Încercați un design inspirat de pirați. Cerceiul este proiectat cu un craniu și două săbii încrucișate realizate din argint cu fundal negru. Designul este foarte purtat în petreceri tematice și este o bază regulată pentru un aspect generos. Oferă îmbrăcămintei casual o personalitate diferită reprezentând pericol, călătorie, ape etc..

14. Cercei proiectați din corn:

Cercei din corn

Vrei să ai un design tribal în accesoriile tale! Încercați un set de cercei proiectat cu un design de corn. Cerceiul din corn negru este un fel de cercei magnetici pentru bărbați care pot fi purtați chiar dacă nu se face piercing. Oferă un aspect generos în petreceri și mici sărbători. Ele sunt, de asemenea, alegerea muzicienilor, în mare parte vedete rock.

15. Cercei din argint și aur:

Cercei din argint și aur

Un design cu un amestec de argint și aur, cunoscut sub numele de design Ganga Jamuna, este foarte popular printre bărbați și femei. Cerceii de argint și aur pentru bărbați oferă un aspect simplu, dar uimitor, peste îmbrăcămintea etnică și chiar casual pentru petreceri, funcții religioase și funcții de nuntă. Oferă un aspect luxos asupra sherwani și kurta, care sunt proiectate în mod regal.

16. Cercei cu diamante florale:

Cercei cu diamante florale

Îmi place să poarte modele de cercei cu știft! Cerceii nu sunt doar fantezi pentru femei, ci și pentru bărbați. Cerceii cu știft pentru modele pentru femei sunt de asemenea purtate de bărbați. Un design floral este frumos de purtat pentru uz regulat, pe etnici, îmbrăcăminte de designer, pantaloni casual etc. Oferă un aspect strălucitor purtătorului. Designul simbolizează puritatea, spiritualitatea, înțelepciunea, integritatea etc..

17. Cercei lungi cu cruce:

Cercei lungi cu cruce

Nu numai femeilor, ci și bărbaților le place să poarte modele lungi de cercei pentru un aspect uimitor. Aspectul lor îndrăzneț capătă mai multă atracție atunci când astfel de cercei lungi sunt îmbrăcați în îmbrăcăminte formală pentru orice petrecere sau noapte. În general, un astfel de aspect este purtat în pub-uri și discoteci. Un design lung încrucișat împodobit cu o perlă între ele este realizat cu metal oxidat. Este de preferat să fie purtat într-o singură ureche.

18. Cercei de aur pentru bărbați:

Cercei de aur pentru bărbați

Doriți să oferiți un mesaj de dragoste într-un mod romantic diferit pentru a crea o amintire! Încercați acest cercel cu inscripții de aur pentru bărbați. Cerceiul bun are puține diamante de cristal alb împânzite în el. Împreună cu acesta, este scris numele care vine în relief cu aur. Inițialele pot fi sculptate în porțiunea din mijloc. Împreună cu literele, modele precum flori, inimi, stele etc. pot fi sculptate pentru a oferi designului un aspect minunat. Poate fi folosit și pentru uzură obișnuită sau pentru funcții.

19. Cercei bărbați Design curcubeu:

Cercei bărbați Rainbow Design

Un design colorat reprezintă bucuria, fericirea și viața de plăcere pe care o trăiește o persoană. Un design uimitor similar cu cercel este dat cu un aspect curcubeu cu mai multe culori adăugate la oțelul inoxidabil cu o formă circulară. Este foarte purtat pentru o bază obișnuită pentru a da un aspect fermecător. Curcubeul este un simbol al iubirii, promisiunilor, plăcerii, bogăției, sănătății și mult mai mult.

20. Cercei pentru bărbați cu design animal în aur:

Cercei pentru bărbați în design animal în aur

Există mulți bărbați cărora le place să poarte accesorii inspirate de animale. Un design de cercei cu față de leopard este un astfel de design special pentru iubitorii de animale. Un cercel de aur este dat feței unui animal cu mici diamante negre împânzite în el. Oferă un aspect funky peste casual pentru picnicuri, petreceri tematice, evenimente corporative etc. Poate fi un cadou perfect pentru Maharajas, deoarece acestea dau un aspect regal purtătorului.

21. Cercei din aur alb pentru bărbați:

Cercei din aur alb pentru bărbați

Vrei să porți ceva unic și legat de natură! Aici ai un design inspirat de fulgere. Designul cerceilor pentru bărbați este realizat din aur alb pur pentru a da un efect strălucitor atunci când cade lumină pe el. Designul oferă un aspect fabulos pentru a adăuga personalității dvs. atunci când este purtat în petreceri, cluburi, discoteci etc. Designul cercelului simbolizează protecția, pericolul, puterea de a lupta împotriva răului, raza de speranță etc..

22. Cercei de aur Super Hero pentru bărbați:

Cercei de aur Super Hero Barbati

Ești încă dispus să urmărești super-eroi și fantezi despre ei! Aruncați o privire la cerceii de aur pentru bărbați inspirați de super erou, superman. Designul farmecului primește o literă „s” similară cu cea a lui Superman. Este purtat și de bărbații ale căror inițiale provin din aceeași literă. Oferă un aspect funky purtat casual.

23. Cercei pentru bărbați:

Cercei pentru bărbați

Căutați un design la care fiecare să continue să privească! Un design cu un aspect amuzant și funky este realizat cu un design păianjen realizat cu argint de culoare neagră, păianjenului i se oferă un aspect realist. Astfel de cercei magnetici pentru bărbați sunt transportați pe scară largă în colegii și școli pentru distracție. Arată uimitor la ținute precum blugi, boxeri și special în petreceri tematice.

24. Cercei cu inimă negru și argintiu:

Cercei cu inimă neagră și argintie

Un negru și argintiu este o combinație minunată pentru modele de bijuterii. Un design de inimă realizat cu un diamant negru acoperit cu argint conferă un efect romantic al purtătorului. Diamantul negru mereu strălucitor arată, de asemenea, sentimentele profunde de dragoste. Arată uimitor pe haine și formale la petreceri, oferind un aspect plin de viață. Poate fi un cadou perfect omului tău cu ocazii speciale pentru a-ți arăta dragostea.

25. Design cercei ancoră:

Design de cercei de ancoră

Vrei să-ți dai un efect de buric! Încercați un design de cercei de ancoră fabulos conceput. Indiferent dacă este fabricat din aur, argint, aur alb, aliaj de bronz, diamante negre etc., oferă un aspect perfect persoanelor conectate cu marina sau apele. O ancoră simbolizează echilibrul și stabilitatea și, ca atare, designul cerceilor simbolizează, de asemenea, viața echilibrată a purtătorului.

La fel cum modelele de cercei pentru femei au importanța și semnificația lor, tot așa au și cerceii pentru bărbați. În general, bărbații poartă cercei pentru a da un aspect fermecător, îndrăzneț și uimitor, dar în unele comunități, purtarea cerceilor nu este doar modă, ci un ritual antic. La fel cum femeile bărbați au, de asemenea, mai multe locuri străpunse în ureche, care este deasupra lobului. Ele dau un aspect funky și macho special muzicianului, vedetelor rock, luptătorilor etc..