9 cele mai bune și mai recente modele de ceasuri cu imagini

Ceasurile de perete au fost întotdeauna decorul casnic din toate timpurile și, de asemenea, ca un element esențial pentru o casă. Și asta, dacă este o serie de designer, atunci ar fi cu siguranță atrăgătoare și va deveni cea mai vitală parte a casei. Cei mai mulți dintre noi adoră să aibă ceasurile de perete de designer în camera lor de zi. Există o varietate de modele de ceasuri de designer pentru a alege dintre diferite forme și dimensiuni. În funcție de dimensiunea camerei, se poate opta pentru cea mai potrivită formă, dimensiune și varietate pentru a spori frumusețea interioarelor casei lor.

Cele mai recente modele de ceasuri de designer din India:

Aici am înrolat 9 modele de ceasuri de designer moderne și moderne, cu imagini. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Ceasuri cu design rotund în formă de cadran:

modele de ceasuri de designer

Obțineți cele mai bune serii din ceasurile de perete de designer care pot fi utilizate atât în ​​casă, cât și în hoteluri. Măsoară aproximativ 20-30 inci în diametru, ceea ce este un ceas de perete de designer mare. Forma cadranului utilizată în acest model are formă rotundă.

2. Ceas de perete din plastic negru:

Ceasuri de perete din plastic negru

Aruncați o privire asupra acestui ultim ceas de perete de designer pentru vremurile moderne, de înaltă calitate. Acesta vine cu o mașină de mișcare de marcă de calitate superioară, care garantează un mediu de timp precis. Este încuietoare de perete neagră, cu un diametru de 28cm.

3. Ceasuri de perete de mari dimensiuni proiectate de păun:

Peacock Designed Large Designer Clocks

Aruncă-ți o privire asupra acestui minunat ceas de designer mare, care are un design de păun. Are ceasul de bază rotund, cu ornamente în jurul său. Ca pene de păun, aplicațiile din sticlă oglindită sunt alăturate cu acesta.

4. Ceasuri florale din lemn rotund de designer:

Ceasuri florale rotunde din lemn

Admirați frumusețea și strălucirea acestui ceas de designer, realizat cu bază de sculptură neagră. Acesta este un ceas de perete proiectat de premieră, care are o formă rotundă și este de culoare neagră. Materialul utilizat pentru fabricarea acestui ceas este lemnul.

5. Ceas de perete cu design unic numerotat:

Ceasuri de perete unice numerotate

Faceți alegerea dvs. unică cu această colecție extraordinară de cel mai bun ceas de designer cu cel mai recent design. A apărut cu numere care sunt proiectate în afara marginilor ceasului de perete. Specialitatea acestui model de culoare neagră este modelul său de numerotare atât în ​​interior cât și în afara ceasului.

6. Ceasuri de designer pentru ustensile de bucătărie contemporane:

Ceasuri de designer pentru ustensile de bucătărie contemporane

Dă bucătăriei tale o notă clasică contemporană cu arta ceasului de perete al ustensilelor de bucătărie. Acest ceas de perete de bucătărie de designer este dotat cu ustensile de bucătărie strălucitoare, de culoare argintie. Este, de asemenea, prezentat cu mâini unice de minute și ore ca un cuțit și, respectiv, o furculiță.

7. Ceas de designer din lemn în formă de ciupercă:

Condimentați bucătăria cu acest ceas de designer în formă de ciupercă, care are o nuanță roșie aprinsă. Stimulează pofta de mâncare fiind seria de ouă de veste în decorul casei. Acest ceas de bucătărie de designer este format din lemn comprimat contemporan.

8. Ceas digital de design alb și negru:

Aruncați o privire peste acest ceas de perete digital de designer care se potrivește cel mai bine interioarelor, care are culoarea tematică, cum ar fi albul și negrul. Este un ceas digital de formă dreptunghiulară care afișează calendarul cu temperatura. De asemenea, are capacitatea de a măsura temperatura în afara camerei și are și facilități alarmante.

9. Ceas de perete Bird’s Designer:

Obțineți ceasurile de designer de marcă cu cea mai tare colecție de modele care pot corespunde simțurilor dvs. pentru care ați fost în căutare. Are imaginea frumoasă a păsărilor adiacentă cadranului rotund. Întregul set este sculptat frumos în lemn cu lucrări minuscule.

Modelele de ceasuri de designer vin în diferite categorii. Există o mulțime de modele destinate camerei respective. Dacă este o bucătărie, atunci modelele sunt fabricate în funcție de interiorul bucătăriei. Dacă optează pentru un dormitor, atunci acestea sunt alese cu grijă pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor. Există, de asemenea, opțiuni pentru sufragerie, masă și, de asemenea, pentru hoteluri și birouri.