Cum să controlați căderea părului vara

Există diverse motive pentru care atunci când sezonul este vară, părul unei persoane începe să cadă. Există o serie de cauze pentru care acest lucru se poate întâmpla și o persoană poate uneori să încerce anumite remedii pentru a controla această problemă a căderii părului.

Cum să controlați căderea părului vara

Cum să opriți căderea părului vara:

Iată câteva remedii de top pentru controlul căderii părului în timpul verii:

1. Combate grăsimea:

În general, există o grăsime excesivă, deoarece mai multă transpirație și sebum se secretă în timpul verilor. O persoană ar trebui să țină sub control aportul de alimente grase și, de asemenea, să se spele capul pentru a scăpa de sebum. Dacă murdăria și sebumul rămân depozitate, acestea pot duce la apariția mătreaței uleioase.

2. Păstrați scalpul curat:

În timpul anotimpurilor fierbinți, un lucru obișnuit pe care mulți dintre noi îl observăm este că capul poate fi mai murdar decât este de obicei. Motivul din spatele acestui fapt este că glandele secretă mai mult ulei, cu cât mai multă murdărie și murdărie se lipesc de secțiune. Acest lucru îl face mai murdar decât în ​​alte anotimpuri, motiv pentru care este recomandabil ca o persoană să mențină în mod regulat curățenia și să scape de orice depunere excesivă de murdărie. O persoană ar trebui să folosească un șampon de curățare profundă sau un masaj de curățare pentru a scăpa de toată murdăria depusă. Acestea pot duce, de asemenea, la descuamare, ceea ce poate duce la probleme suplimentare.

3. Masaje fierbinți:

Acesta este un termen mult cunoscut atunci când vine vorba de ameliorarea stresului. În aceste zile, o serie de spa-uri oferă aceste tipuri de servicii. Deci, dacă o persoană are bani de cheltuit la întinerire, atunci ar trebui să rezerve câteva întâlniri cu terapeuții și să primească niște masaje. Acestea se pot face și acasă, cu ajutorul unei încălziri indirecte, în care o persoană poate încălzi orice tip de ulei, cum ar fi nuca de cocos sau uleiurile esențiale, cum ar fi lavanda, și să le folosească pe cap. Extractele de Neem sau de agrișă pot fi aplicate pentru a obține unele beneficii din infecții. Acestea sunt naturale și adesea sunt destul de utile.

cum-ai-controlat-căderea-părului-în-vară

4. Tunsori:

O persoană poate scurta lungimea secțiunilor cu un bob sau poate tăia excesul de lungime la mediu pentru a menține secțiunile ușoare. Acestea sunt mai ușor de întreținut în timpul sezonului de transpirație, mai ales dacă o persoană nu are suficient timp.

5. Hidratare suficientă:

Pe vreme caldă, este important ca o persoană să bea suficientă apă și uneori mai mult de doar 10 pahare pentru a rămâne hidratată în funcție de activitățile fizice. Acesta este un alt lucru important pe care multe femei nu îl fac. O persoană normală care are o greutate întreținută corect ar trebui să bea cel puțin 8-10 pahare de apă pentru funcțiile metabolice adecvate. Acest lucru ajută alimentele să fie digerate și absorbite corespunzător de către celulele corpului.

cum se previne căderea părului în vară

6. Dieta:

Este important să aveți o dietă adecvată și acest lucru este pentru orice persoană care dorește un stil de viață sănătos. O persoană ar trebui să aibă fructe și legume proaspete, care sunt bogate în vitamine și minerale, pentru a menține corpul cu fibre și, de asemenea, cu suficiente proteine. Adesea există mai multe transpirații și mai multe minerale și sare ies din corp. Prin urmare, acest lucru ar trebui luat în considerare.

Dieta trebuie făcută în funcție de cantitatea de activități fizice pe care o desfășoară persoana respectivă și de cantitatea de transpirație sau deshidratare prin care trece persoana respectivă. Dacă există mătreață excesivă, medicul sau un tricoholog trebuie discutat cu aceștia și pot sfătui cu privire la condiții. Medicamentele pot fi, de asemenea, prescrise pentru a preveni căderea părului vara sau alte probleme ale scalpului.