44 de articole de cadou aniversare sincere pentru părinți să le surprindă

Părinții tăi te-au crescut și au avut grijă de tine prin toate urcușurile și coborâșurile din viață. Este potrivit să-ți arăți dragostea pentru ei într-un mod măreț. Aniversarea și ziua de naștere sunt ocazii speciale în viața părinților. Faceți aceste zile speciale oferindu-le cadouri de dragoste.

Ați putea opta pentru cadouri individuale pentru ambele sau puteți face un cadou pentru cuplul iubitor de primit, alegerea este a voastră. Darul ar trebui să fie unul care să-ți aducă amintiri și sentimente plăcute, făcând dragostea dintre cei doi să devină mai plăcută. Amintiți-vă, exact în acest interval de timp din viața lor, atunci când aduc înapoi nuanțe de fericire din trecut, asigură că viitorul este fericit asigurat și binecuvântat.

cadouri-aniversare-nuntii-pentru-parinti

Comemorările oferă o șansă extraordinară de a fi ajutați să-și amintească toată afecțiunea și apropierea pe care au participat-o două persoane într-un fel de fericire conjugală. Le oferă cuplului și celor din apropiere ocazia de a arunca o privire înapoi la fiecare dintre acei ani pe care i-au petrecut împreună și îi face să-și întâmpine mult mai mult legătura. Oricum ar fi, ce pot fi cele mai bune cadouri de aniversare de nuntă pentru ca părinții să le prezinte oamenilor la comemorarea lor? Ceva care le poate fi de folos extraordinar în timp ce deține un loc unic în sufletele lor. Apoi, din nou, ceva care îi poate ajuta să-și amintească fiecare amintire, grozavă sau teribilă, pe care au trăit-o și pe care o vor prețui toată viața.

cadouri-aniversare-pentru-părinți

44 de cele mai bune cadouri de aniversare de nuntă pentru părinți din India:

Iată câteva dintre cadourile exclusive pentru aniversarea părinților pe care le puteți obține pentru oamenii voștri la comemorarea lor, ceea ce îi va face să se uimească și să se simtă onorați că au prins și au avut copii ca dvs..

1. Certificat inițial:

Acesta este un cadou sentimental frumos pe care îl puteți oferi părinților ca un cadou aniversar pentru părinți. Aici trebuie să faceți o copie a certificatului de căsătorie și apoi să o lipiți pe inițiala numelui cuplului. Decorează-l cu arcuri sau panglici și apoi dăruiește-le lor. Cu siguranță vor fi uimiți de acest dar.

2. Album aniversar:

Puteți obține un album aniversar gravat pentru părinții dvs. Aceste albume foto sunt minunate pentru aniversări importante, deoarece puteți pune fotografia cuplului pe față. Albumul este un cadou minunat de aniversare a nunții pentru părinți, deoarece arată dragostea lor în imagine.

3. Rame de imagini puzzle:

Faceți din relațiile părinților voștri o amintire plină de dragoste oferindu-le acest puzzle uimitor făcut din poze și note. Piesele de puzzle din lemn sunt tipărite cu note despre membrul familiei. Puteți adăuga o imagine drăguță a persoanei. Aici aveți un cadou interesant pentru aniversarea părinților, deoarece va avea și fotografiile familiei extinse, inclusiv a nepoților lor.

4. Tablou personalizat pentru semne:

Iată un panou interesant pe care îl poți face pentru părinții tăi. Panoul are numele lor, împreună cu detaliile iubitoare ale copiilor și nepoților lor. Acest cadou aniversar căsătorie pentru părinți este o notă plăcută de dragoste și grijă. Faceți și culorile îndrăznețe și luminoase.

5. Perna Iubirii:

Această pernă drăguță imprimată cu trandafiri este o modalitate drăguță de a-i oferi părinților ceva confortabil și plin de blândețe. Perna este confecționată dintr-un material moale, luxos și imprimat cu culori pastelate minunate. Puteți adăuga o notă frumoasă cadoul și atunci când îl dați. Această idee de cadou aniversar pentru părinți este și ea foarte utilă.

6. Cadru de poezie de dragoste:

Faceți o copie frumoasă a poeziei de dragoste pe care părinții dvs. o adoră. Această poezie poate fi făcută să aibă un aspect îmbătrânit colorând-o. Centrul poate fi o hartă a locului în care locuiesc. Adăugați numele lor pe hartă. Tot acest lucru poate fi apoi încadrat pentru a-l oferi cadou. Le va plăcea acest cel mai bun cadou aniversar pentru părinți.

7. Familia de cuvinte încrucișate:

Iată o idee de cadou aniversar al unui părinte sentimental pe care o puteți face cu ușurință acasă. Trebuie să aveți cuvinte încrucișate care formează numele membrilor extinse ai familiei. Fiecare dintre nume va trebui pus ca cuvinte încrucișate și apoi încadrat. Faceți acest cadou DIY pentru părinții dvs. și ei îl vor prețui.

8. Arborele vieții:

Acest copac de aur al vieții este cadoul tradițional pentru aniversarea de aur a părinților tăi. Arborele vieții este o structură delicată a arborelui care are mai multe ramuri. Arată creșterea părinților tăi de la persoane singure la un cuplu și mai departe la părinți și bunici. Este o idee minunată de cadou pentru aniversarea părinților.

9. Card de aniversare manual:

Puteți să vă încercați întotdeauna să creați o felicitare romantică, dar elegantă, pentru părinți. Cartea poate avea inimi și trandafiri pe ea. Numărul anilor de sărbătoare a căsătoriei este, de asemenea, ceva pe care îl puteți încorpora în card. Cardurile sunt întotdeauna idei de cadouri excelente pentru părinți.

10. Tort pentru aniversare:

Ce mai bine să le oferiți părinților tău acel tort minunat decadent. Acest minunat tort pe două niveluri este decorat cu toppinguri de tort de fluture. Decorul simplu cu panglică face ca tortul să arate uimitor și rafinat. Puteți alege diferitele arome pentru tort, precum și ideile de îngheț. Acesta este cu siguranță un cadou bun pentru aniversare pentru părinți.

11. Coș cadou:

Faceți un coș cadou uimitor pentru părinți pentru aniversare. Acest coș de cadouri poate avea multe articole care sunt iubite de părinți. Puteți adăuga o sticlă de șampanie pentru a sărbători ocazia minunată. Coșul poate avea bomboane de ciocolată, prăjituri sau nuci și bomboane. Faceți din acesta cel mai bun cadou pentru aniversarea părinților.

12. Ceas personalizat:

Aveți șansa să cumpărați acest ceas minunat personalizat pentru părinții dvs. pe care să-l poată plasa în camera de zi sau în dormitor. Acest ceas personalizat poate avea imprimat numele cuplului. Puteți adăuga și anul aniversar sau anul căsătoriei. Acest cadou aniversar personalizat pentru părinți este întotdeauna un element util.

13. Borcanul de note:

Faceți un borcan de note pentru părinții voștri plini de gânduri despre motivul pentru care îi iubiți. Borcanul poate fi decorat și apoi puteți adăuga și câteva panglici. Notele pot fi cuvinte ale motivului pentru care părinții tăi înseamnă atât de mult pentru tine. Acest cadou pentru aniversarea nunții părinților este personal și sentimental.

14. Ciocolată decadentă:

Caduiți ceva dulce părinților dvs. sub formă de ciocolată neagră minunată. Aceste bomboane de ciocolată pot fi prezentate într-o cutie. Bomboanele de bomboane pot fi decorate pentru a avea tipărite dorințele pentru aniversare. Cadourile aniversare pentru ideile părinților sunt întotdeauna ceva ce le va plăcea.

15. Date Semn de lemn:

Acest cadou sentimental pentru datele importante din viața părinților tăi este cu siguranță cadoul perfect pentru o aniversare de nuntă pentru părinți. Cadoul implică un set de scânduri împădurite, toate strânse împreună. Puteți include data și numele evenimentului important din viața lor. Aceasta poate fi ziua în care s – au întâlnit, s – au căsătorit, s – au născut copiii lor etc.

16. Poze pentru copii mari:

Faceți-i copiii să participe la cadoul pentru părinți. Imaginile includ copiii dvs. care țin pancarte pentru dorințele aniversării. Acest lucru va topi cu siguranță inimile părinților tăi. Vor găsi că este cel mai bun cadou pentru aniversarea nunții părinților.

17. Figurina Ursului:

Această figurină adorabilă pentru familie este perfectă pentru cadoul aniversar al părinților tăi. Figurina include urșii părinte și copiii așezați cu toții în jurul canapelei familiei. Sunt decorate cu trandafiri și alte flori.

18. Ornament de aniversare:

Iată un ornament minunat pentru ca părinții tăi să-și marcheze aniversarea. Ornamentul în formă de inimă este perfect cu cuvintele mama și tată. Puteți decora ornamentul și cu inimioare mici. Ornamentul poate fi atârnat cu ajutorul șirului sau panglicii.

19. Placă foto gravată:

Iată un cadou aniversar mișto pe care îl poți oferi părinților tăi. Această placă gravată din lemn are imaginea părinților dvs. într-o nuanță frumoasă de maro închis. Numele cuplului pot fi adăugate și în partea de jos.

20. Ilustrare încadrată cu perle:

Acest cadou personalizat de aniversare perlă pentru părinți este foarte frumos. Se compune din mărgele de perle care sunt plasate sub forma unei inimi. Puteți apoi să încadrați acest articol minunat și să le oferiți părinților. Perlele arată foarte drăguțe cu culoarea albă drăguță.

21. Cardul locului aniversar:

Iată un cadou aniversar bun pentru părinții tăi. Cartea de loc are un centru oval care arată dorințele pentru aniversare. O figurină de cuplu iubitor este plasată în partea laterală a cărții de loc. Acest lucru arată foarte frumos pe o masă, ca o amintire a aniversării.

22. Colaj foto aniversar:

Realizați acest minunat colaj al imaginilor din viața părinților voștri. Imaginile pot include fotografii de nuntă, fotografii de viață căsătorite, copii și nepoți. Ocaziile speciale precum nașterea copiilor, botezul, căsătoria copiilor, nașterea nepoților etc. pot fi capturate și puse în colaj. Acest colaj complet este cadoul perfect pentru aniversarea părinților tăi. Le oferă șansa de a reflecta la viața pe care au trăit-o și la vremurile fericite pe care le-au avut.

23. Recreați fotografia copilăriei:

Iată o modalitate minunată de a le arăta părinților tăi ceva dragoste. Aceasta este o recreere a fotografiei copilăriei care a fost făcută cu ani în urmă. Părinții tăi vor adora ideea și vor râde bine de cât de mult te-ai schimbat de-a lungul anilor. Acesta poate fi cel mai bun cadou aniversar pe care îl puteți oferi părinților.

24. Set ceas:

Acesta este un cadou tradițional pe care îl puteți oferi părinților dvs. la aniversarea lor. Setul de ceasuri include un ceas pentru părinții tăi. Stilul este similar și îl puteți pune într-o cutie cadou căptușită cu hârtie de fetru. Această cutie cadou minunată este un mod frumos de a prezenta ceva. Ceasurile sau cutia pot fi, de asemenea, gravate.

25. Lanț cheie aniversar:

Acest lanț cheie aniversar este un set cu două straturi care are o monedă în partea de sus. Moneda este gravată cu o inimă și numărul de ani sărbătoriți. Puteți adăuga o notă frumoasă și în stratul inferior. Lanțul cheie este realizat din metal. Puteți face chiar și din piele sau orice alt material.

26. Afiș Candy Bar:

Realizați acest poster dulce și decadent de candy bar pentru părinți. Puteți adăuga o scrisoare frumoasă către părinții voștri. Unele dintre cuvintele literelor pot fi înlocuite cu bomboane cu același cuvânt. Acesta devine un afiș drăguț pe care părinții tăi să-l iubească să citească și să mănânce în același timp.

27. Plăci aniversare:

Cadouți plăcile aniversare ale părinților pentru fiecare aniversare pe care o sărbătoresc. Acest lucru poate deveni o tradiție și puteți atârna fiecare farfurie pe perete în fiecare an. Plăcile sunt decorate cu modele florale și anul aniversării. Plăcile aniversare sunt ceramice, așa că arată și ele delicate.

28. Cadou lingură:

Cadoul cu lingură este un cadru care are cele două linguri reprezentând cuplul. Lingurile pot fi lipite pe cadru, iar anul aniversar poate fi imprimat pe cadru. Acest cadru minunat este pentru a arăta câți ani au petrecut împreună cuplul în dragoste.

29. Pachet de cărți:

Iată marele cadou pe care îl puteți oferi părinților pentru aniversarea lor. Pachetul de cărți poate fi personalizat cu note despre motivul pentru care îți iubești părinții. Fiecare dintre cele 52 de cărți poate avea o notă diferită. Puteți transforma acest lucru într-un pachet de dragoste și cadou părinților voștri.

30. Rama cu litere:

Scrieți o scrisoare din inimă părinților voștri și faceți-o tipărită cu o imagine a zilei nunții lor. Această ramă cu o scrisoare este cadoul perfect pentru ei, deoarece arată dragostea ta față de ei. Cadrul poate fi realizat într-un stil vintage din lemn și un aspect stresat.

31. Excursie pentru luna de miere:

luna-de-miere-excursie-nunta-cadouri-aniversare-pentru-parinti

Trimite-le într-o a doua lună de miere dacă îți permiți una. Nimic nu bate fiorul de a-i retrăi pe pasiunea lunii de miere. Este posibil ca timpul să fi trecut, dar tata și mama au încă puterea iubirii care arde adânc în ele. Lasă-i să se descopere mai bine; le permiteți să petreacă timp unul cu celălalt, fără rigmarola vieții de zi cu zi pe care o duc. Aceasta este o idee minunată pentru prezentarea celui mai bun cadou aniversar pentru părinți.

32. Cele mai bune ieșiri:

cele mai bune ieșiri-cadouri-aniversare-nunții-pentru-părinți

Scoateți familia în weekend și surprindeți-i pe mama și tata cu o experiență spa unică, unică. Aruncați terapii aromatice, masaje, tunsori, manichiură și pedichiură, un joc de aur, înot, sesiuni cu hidromasaj și multe altele. Există multe tichete cadou și planuri sau pachete personalizate pentru a alege, care nu trebuie să fie costisitoare. Aruncă o privire online și alege-o pe cea mai bună.

33. Oglindă încadrată cu perle:

cadouri-aniversare-nunții-cu-oglindă-încadrate-de-perle-pentru-părinți

Să presupunem că aceasta este cea de-a 30-a aniversare a nunții lor, prin urmare, respectând tradiția, le puteți oferi o oglindă încadrată cu perle. Personalizați rama cu data nunții lor și puneți imaginea lor originală de nuntă în ea.

34. Numele Etch pe paharul de vin:

pahare-șampanie-cadouri-aniversare-nunții-pentru-părinți

Ați putea avea, de asemenea, mici perle care împodobesc pahare de șampanie pentru doi, scrieți numele cuplurilor în pahar și faceți-o cadou individual pentru doi, cu o sticlă de vin roșu pentru ambii. Aceasta este una dintre ideile interesante de cadouri pentru aniversarea nunții pentru părinți.

35. Cadourile lor plăcute:

cadouri-lor-au-plăcut-cadouri-aniversare-nunții-pentru-părinți

Faceți o cutie de bunătăți pentru mama, aduceți-i un colier de perle care să îi definească modurile de viață clasice, iar pentru tată ați putea avea butoni. Diamantul și perlele sunt materialele de cadouri remarcabile pentru a se angaja pentru a 30-a aniversare de nuntă, așa că te distruge bine, este o investiție pe care ar prețui-o până la ultima suflare și dincolo.

36. Album cu cele mai bune momente:

album-cadouri-aniversare-nunti-pentru-parinti

Faceți o facultate, încadrată cu poze chiar de când erau copii și până când v-au avut în copilărie, timpuri de creștere și fotografii realizate chiar aseară. Un colaj actualizat, încadrat în perle și pietre semiprețioase, prezintă o legătură puternică. Acesta este unul dintre cele mai bune și perfecte cadouri aniversare de nuntă pentru părinții din India cu dragoste.

37. Cadouri individuale:

cadouri-individuale-cadouri-aniversare-nunții-pentru-părinți

Deoarece mamei îi place să facă casa și să o țină în ordine, cumpărați-i covorașele albe strălucitoare și piesele de masă pe care le poate folosi pentru ocazii speciale. Decorează casa cu crini și garoafe albe și alege o cămașă albă perlată sau cravate pentru tată.

38. Coș de perle cu cadouri:

coș-perle-cadouri-aniversare-nunții-pentru-părinți

Faceți un coș cadou DIY cu bomboane albe perlate, cupcakes în formă de perlă, ciocolată în formă de diamant și umpleți coșul de răchită cu toate acestea. Nu uitați să aruncați ceva dragoste în timp ce înfășurați întregul coș în celofan alb și panglici albe și lipiți mici perle de plastic în jurul celofanului.

39. Cadouri pentru sănătate:

cadouri-sănătate-cadouri-aniversare-nunții-pentru-părinți

De asemenea, ați putea cumpăra vouchere de sănătate ale mamei și tatălui pentru o verificare completă a corpului. Sau poate un plan de asigurare accesibil pentru nevoile lor de sănătate, ținând cont de vârsta lor. Acesta este unul dintre cele mai valoroase și utile cadouri aniversare de nuntă ale părinților din India, precum și din alte țări.

40. Petrecere surpriză:

cadouri-aniversare-nunta-petrecere-surpriza-pentru-parinti

Ei s-au dat de sine complet pentru ca fiecare zi de naștere să fie apreciată. Acum este rândul tău să faci ceva pentru ei. O petrecere surpriză le va topi fără îndoială inimile. Reveniți în contact cu fiecare dintre rude și însoțitori și solicitați-i să fie acolo la timp. O puteți aranja acasă.

Găzduiește un subiect pentru întâlnire și împodobește locul cu nuanțe și lucruri sentimentale. Asigurați-vă că tutorii sunt afară pentru o vreme, cu scopul de a avea suficient timp pentru a lumina camera. Gonflabile cu heliu strălucitoare apar la orice eveniment, așa că asigurați-vă că împodobiți camera cu ele. Solicitați ca prietenii și rudele să le împărtășească câteva imagini și să includă mesaje de compunere pentru a le configura un șoc flashback. Acesta este cu adevărat cadoul minunat pentru aniversarea părinților.

41. Cina romantica:

Acesta este un gând entuziast și sentimental care nu s-ar întoarce niciodată cu orice preț și s-a dovedit întotdeauna a fi unul dintre cele mai bune cadouri pentru aniversarea părinților. Alegeți un restaurant elegant pentru comemorarea lor. Rezervați un loc înainte de timp și solicitați ca acestea să îmbunătățească masa. Luați o atenție atentă în timp ce aranjați meniul, o cină detaliată cu cinci feluri de mâncare ar fi bine. Amintiți-vă, de asemenea, cele mai iubite lucruri de hrană ale oamenilor voștri; Puteți alege mâncărurile unice de marcă din restaurant.

Cina romantica

Rezervați pentru ei un tort de nuntă extraordinar de compus. Includeți fotografiile lor, inclusiv fotografii de nuntă, în înfrumusețarea care le va crea starea de spirit distractivă, luându-le într-o aventură flashback. De asemenea, puteți solicita chitarist și muzician care cântă melodii pasionate pentru ei. Oferindu-le spațiul și securitatea cu adevărat necesare, îi veți face să experimenteze sentimente pasionale la sfârșitul zilei unul cu celălalt.

42. Prezentare de diapozitive:

prezentare-slide-cadouri-aniversare-nuntii-pentru-parinti

Realizați o prezentare de diapozitive utilizând fotografiile vechi ale părintelui, fotografiile de nuntă și fotografiile unice de familie. Conturați-le cu o umbră plăcută și creați o carte de fotografii unică și plăcută. Ia vechiul. Ea și le oferă un alt aspect care este o inimă care se atinge de cadouri pentru aniversarea căsătoriei părinților.

43. Lampă foto:

lampă foto

Optați pentru ceva stil de cadouri actualizat! Luminile foto sunt o binecuvântare semnificativă în vogă în zilele noastre și cu șansa că o puteți modifica cu o parte din fotografiile vitale ale oamenilor dvs., poate face pozitiv una dintre cele mai bune dotări la comemorarea nunții pentru oamenii dvs. Le va plăcea să-l pună aproape de patul lor sau pe coridor. Acesta este, de asemenea, un alt cadou simplu de aniversare de nuntă pentru părinți.

44. Ceasuri de cuplu:

cuplu-ceasuri-cadouri-aniversare-nuntii-pentru-parinti

Ceasurile cadou special concepute pentru cupluri reprezintă un simbol al amintirilor petrecute împreună. Este sigur că oamenii voștri dețin efectiv câteva seturi de ceasuri de mână. Cu toate acestea, un ceas de mână marcat nu poate fi niciodată supraabundent în depozitul cuiva. În acest fel, dacă nu ești agonisit de planul financiar, pur și simplu lasă totul și pune un zâmbet pe fața părinților, prezentându-le cele mai bune cadouri aniversare căsătoriei pentru părinți.

Amintiți-vă că aceasta este o ușă magnifică deschisă pentru a vă exprima adorația față de oamenii voștri. Pur și simplu faceți-l incredibil și esențial pentru ei cu semnalul dvs. dulce. Aceste gânduri incredibile îi vor face să-și amintească de ieri, să-și planifice mâine și să laude împreună fiecare minut.