15 modele de brățări indiene placate cu aur pentru femei

În loc să poarte brățări din aur pur, femeia preferă astăzi să poarte modele de brățări placate cu aur. Brățările cu placare aurie oferă un aspect perfect decupat desenelor și, prin urmare, sunt purtate pe scară largă. Ele sunt, de asemenea, combinate cu farmece precum diamante, perle, smaralde și multe altele pentru a adăuga aspectului său. Brățările sunt realizate practic din alte metale, cum ar fi bronz, oțel, argint sterling, cupru etc., astfel încât designul să fie frumos reliefat pe el.

Ultimele modele de brățări placate cu aur din India:

Iată câteva modele date cu placare cu aur, care probabil se văd decorând mâinile femeilor.

1. Brățară placată cu aur și mărgele:

Brățară placată cu aur și mărgele

Brățările pot da un aspect demn mâinilor atunci când designul este realizat cu un design de margele și un design de curbă. Brățara primește mici perle aurii încorporate mici într-o linie, în timp ce următoarea este un design simplu al mașinii. Brățările pot fi împodobite cu sareuri simple pentru un aspect etic.

2. Brățară placată cu aur cu design floral:

Brățară placată cu aur cu design floral

O nouă modă de blocare kada care apare pe piață este realizată cu un metal simplu. Brățările placate cu aur au, de asemenea, un design argintiu cu efect de rodiu. Desenele florale cu frunze de argint sunt minunate pentru a purta ținute similare. Este cunoscut sub numele de Ganga jamuna design.

3. Brățări placate cu aur pentru mașini de frânghie:

Brățări placate cu aur pentru mașini de frânghie

Îmi place să poarte multe jingle în mână! Vrei ceva de combinat cu brățări metalice pentru etnici! Un design de brățări placate cu aur este realizat folosind o mașină diferită care conferă brățări un design de frânghie. Sunt capabili să se potrivească oricărui tip de ținută pentru a glorifica mâinile.

4. Brățară placată cu aur unic de designer:

Brățară de aur cu design unic

O piesă de designer cu brățări placate cu aur indian este destul de larg selectată pentru lehengas, indo western, choli sau chiar rochii. Brățara are un design larg, cu curbe sau valuri și un design de perle aurii între ele. Finalul designului este realizat cu perle de aur.

5. Brățări placate cu aur concepute pentru păun:

Brățări placate cu aur proiectate de păun

Un design de păun atunci când este lucrat pe o brățară pare minunat de transportat. Brățară are un design brățară în cazul în care cele două capete au un design păun fixat cu pietre și smaralde. Partea superioară a brățărilor placate cu aur Indianul are un design de tip pod.

6. Brățări simple placate cu aur:

Brățări simple placate cu aur

Nimic nu ar fi drăguț ca o simplă brățară în aur placat cu aur roz. Brățara placată cu aur roz nu poartă niciun design. Este transportat pe scară largă în cazul casualilor. Nu numai femeilor, ci și bărbaților le place să poarte astfel de brățări. Setul de trei brățări este cel mai bun și pentru aspectele oficiale. Designul poate fi combinat și cu o brățară de argint și bronz.

7. Brățară placată cu aur proiectată cu inimă:

Brățară placată cu aur proiectată cu inimă

Modelele de bijuterii concepute cu inimă au fost întotdeauna cel mai bun cadou pentru ocazii senzuale. Un design de brățară în formă de inimă placat cu aur are trei inimi împodobite cu diamante la un anumit punct de distanță. Este simbolul iubirii, credinței și senzualității, cel mai bun pentru îndrăgostiți.

8. Brățări placate cu aur cu bilă netă:

Brățări placate cu aur cu minge netă

Un design funky purtat de doamne într-o singură mână este realizat din metal și este dat cu placare cu aur. Întreaga brățară este împodobită cu mici diamante. Deschiderea brățarului are forma unei plase și o perlă neagră este atașată la ea, oferind un design cu bilă de plasă.

9. Brățară încrucișată cu aur floral:

Brățară cu cruce placată cu aur

Cadou special pentru o persoană specială, da, aceasta poate fi linia pentru această brățară cu design floral placat cu aur. Brățara brățară are un centru cu design floral în diamant, iar cealaltă bandă conține trei linii de diamante. Face un semn de brățară infinită.

10. Brățară placată cu aur de design pește:

Brățară placată cu aur de design pește

Un design la modă în brățări placate cu aur stil indian este realizat cu mai multe modele de pește în centru. Brățara este realizată cu un design de delfin și mici modele florale pentru a-i oferi un aspect kiddish fantezie adolescenților din colegiu pentru îmbrăcăminte casual, în special femeile născute în Vărsător.

11. Brățară placată cu aur Pearl Design:

Brățară placată cu aur Pearl Design

Designul brățărilor indiene placate cu aur, cu perle albe, pare generos pe îmbrăcămintea etnică. Brățara unică are un design net cu o margine de perle. Brățara este, de asemenea, decorată cu un design de flori, cu o perlă înconjurată de mici cristale albe. Oferă un contrast sunet peste sare-urile Kanjivaram și bandhani.

12. Brățări de monede placate cu aur:

Brățări de monede placate cu aur

Bijuteriile etnice au propriul său farmec atunci când li se oferă un aspect nou. Un design de brățară placat cu aur roz realizat cu mai multe monede mici este unul dintre ele. Brățările poartă cantități egale de monede metalice cărora li se acordă și placare cu aur. Poate fi purtat atât în ​​îmbrăcăminte etnică, cât și vestică.

13. Brățară placată cu aur de design șarpe:

Brățară placată cu aur de design șarpe

Un design funky în brățară placată cu aur este foarte probabil în rândul adolescenților îndrăzneți. Brățara primește smaralde negre și diamante albe pentru a obține o imagine reală a acesteia. Un capăt al brățării primește forma capului șarpelui, în timp ce al doilea este forma cozii. Brățara brățară are, de asemenea, un capăt de deschidere a încuietorii.

14. Brățară infinită din aur roz:

Brățară infinită din aur roz

Un design minunat în design de brățară placat cu aur roz este cel care primește designul mai multor modele infinite. Brățara are, de asemenea, strălucirea diamantelor înflorite alternativ. Designul brățării simbolizează dragostea, puterea și credința, ceea ce îl face un cadou perfect pentru iubitul tău.

15. Brățară placată cu aur Rajasthani:

Brățară placată cu aur Rajasthani

Un design rajvadi în brățări tradiționale placate cu aur este realizat cu cristale ovale albe înconjurate de minuscule bile de aur. Întregul design de brățară este realizat cu modele circulare care dau un aspect regal. Este purtat pe scară largă pentru nunți și funcții similare, de asemenea, de către mirese.

Brățările placate cu aur au înlocuit cu succes alte modele de brățări, deoarece poartă cu sine toate desenele tradiționale și occidentale. Ele pot fi realizate cu ușurință în diferite modele de tăiere și mașini, obținând modelul real ca și cele reale. Modelele tradiționale pot fi ușor modelate în brățări de placare cu aur.