15 frumoase seturi de brățări indiene

Brățările ca ornament sunt foarte populare în rândul femeilor încă de pe vremuri. Sunt folosite pentru a înfrumuseța mâinile cu diferite modele, modele, forme și dimensiuni. Se poate amesteca, potrivi și experimenta cu brățări fără nici o teamă de a greși. Brățările au devenit recent o declarație de modă și este extrem de popular. Oamenii ajung rapid la ultimele tendințe și modele în brățări. Pot fi din metale, aur, argint, diamante, aliaje, cupru, alamă, sticlă, materiale plastice etc. și pot avea multe modele. Brățările sunt folosite și ca seturi în nunți; ocazii speciale etc. Vom arunca o privire asupra celor mai bune 15 modele de seturi de brățări.

set de brățări

Decoruri frumoase de brățări indiene:

Iată primele 15 cele mai frumoase modele de seturi de brățări indiene după cum urmează.

1. Set brățări de mireasă indiene:

Set de brățări de mireasă indiene

O mireasă indiană arată strălucitoare în ziua nunții sale cu ținutele și bijuteriile tradiționale. Lăsați mireasa să fie din orice parte a țării, brățările joacă un rol important în nunți. Auriu, alb și roșu / maron sunt utilizate exclusiv pentru setul de brățări de mireasă. Roșu și auriu sunt culori foarte de bun augur pentru nunta tradițională, iar miresei poartă, în general, brățări roșii / maronii și din metal alb / plastic cu brățări aurii. Tot acest set umple mâinile miresei și cu henna adorând mâinile, aspectul brățărilor este doar îmbunătățit. Este unul dintre cele mai bune modele de seturi de brățări indiene.

2. Set brățări Kundan:

Set brățări Kundan

Kundan este o bijuterie foarte populară și preferată pentru nunți și alte ocazii tradiționale. Pietrele scumpe în verde, maro și alb, cu ornamente aurii completează aspectul setului de brățări Kundan. Ele oferă un aspect bogat și regal și, prin urmare, sunt mai mult pe partea scumpă. Brățările Kundan completează aspectul de mireasă cu lanțuri de mână, inele pentru urechi, coliere, inele pentru degetele de la picioare, etc. Acestea arată grozave și elegante în mâini.

3. Set brățări aurii:

Set de brățări de aur

Aurul este un metal de bun augur pentru funcții și nunți. Cel mai sigur pariu și să nu ieși din moda nu este auriu și auriu. Oricine poate fi sigur cu orice bijuterie aurie pentru culoare, strălucire și valoare. Setul de brățări din aur pentru femei arată uimitor cu haine tradiționale sau altfel. Brățările aurii pot fi asociate cu orice ținută. Cu siguranță nu se poate greși niciodată cu aurul. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de seturi de brățări de aur.

4. Set de brățări cu margele:

Set de brățări cu mărgele

Cele mai elegante brățări pentru femei pot fi cele cu mărgele cu perle, corali sau alte mărgele colorate. Ei arată frumos în mâini pentru harul din ei. Margelele pot fi înșirate în argint sau aur, în funcție de preferințe. Brățările cu margele au o mulțime de opțiuni de experimentat, așa că lăsați imaginația să ruleze și să creați magie.

5. Set brățări de argint:

Set de brățări de argint

Următoarele linii care vor fi populare după brățări de aur sunt brățările de argint. Elementul de argint este, de asemenea, foarte de bun augur și pot fi, de asemenea, o opțiune de cadou. Setul de brățări de argint poate fi oxidat, sterlin sau negru. Se poate experimenta cu brățări de argint pentru ținute occidentale sau pentru ținute occidentale Indo. Argintul este extrem de popular printre adolescenți și tineri.

6. Set de brățări lucrate manual:

Set de brățări făcute manual

Proiectele de bricolaj sau lucrate manual sunt foarte multe în aceste zile. Se poate personaliza și face brățări pentru a le folosi. Brățări făcute manual sunt destinate persoanelor cărora le place să experimenteze aspectul și moda.

7. Set de brățări cu diamante:

Set de brățări cu diamante

Diamonds, cel mai bun prieten al femeilor și al fetelor. Cu adevărat și cel mai bun în bijuterii. Diamantele cunoscute pentru luciu, claritate, strălucire și tăieturi strălucesc prin bijuterii. Sunt perfecte pentru orice ocazie și pentru petreceri de seară. Nu aveți nevoie de o ținută specifică pentru a combina setul de brățări cu diamante. Du-te la etalarea acelui aspect eteric!

8. Set de două brățări:

Set de două brățări

Cunoscute popular ca „Kangan”, acestea sunt în general purtate în set de două, câte una în fiecare mână. Acestea nu sunt în mod normal foarte subțiri, sunt brățări groase din aur cu pietre, diamante etc. Se potrivesc foarte bine ținutelor indiene și pot fi asortate cu brățări subțiri sau pot fi purtate independent.

9. Set brățări de cristal:

Set de brățări de cristal

Brățările de cristal arată frumos, deoarece vin în mai multe culori. Sunt strălucitoare și strălucitoare și se potrivesc bine cu toate tonurile pielii. Cristalele pot fi mărgelate frumos, încorporate sau întrețesute pentru a obține modelul dorit pentru brățări. Acestea sunt cele mai potrivite pentru seri, deoarece oferă strălucire și strălucire. Este cel mai popular set de brățări de cristal de nuntă.

10. Set brățări din sticlă:

Set de brățări de sticlă

Brățările de sticlă sunt elegante și colorate atunci când se poartă și nu sunt scumpe în același timp. Brățări de sticlă sunt foarte de bun augur și trebuie pentru ocazii speciale, cum ar fi duș pentru copii, nunți etc. în India. Pot fi folosite cu orice ținută indiană.

11. Set brățări de designer:

Set brățări de designer

Sunt un set frumos de brățări pentru uzura de zi cu zi, precum și pentru alte funcții. Acestea sunt setate de brățări groase și subțiri cu simțul elementului de designer. O puteți folosi conform dorinței pentru a crea un anumit aspect.

12. Set Fangy Bangles:

Set Funky Bangles

Cel mai bun accesoriu pentru femei tinere, fete de facultate și adolescenți; pentru a crea acel look unic în fiecare zi. Multicolore, modele fantastice, forme, modele, modele, cele mai noi tendințe ale modei, denumiți-l și îl puteți obține în aceste seturi de brățări funky. Aproape că le obțineți la un preț foarte mic, dar magia pe care o creează după purtare este doar superbă. Mâinile arată cu adevărat încântătoare, iar complimentele care îți vin în cale sunt nenumărate.

13. Set de brățări metalice colorate:

Set de brățări metalice colorate