Top 9 Brățări Ruby cu aspect fantastic în modă

Rubinul ca piatră prețioasă este unul dintre cele mai căutate. Strălucirea acestei pietre prețioase este văzută în frumoasa culoare roșie pe care o emană. Culoarea roșie este, de asemenea, o culoare a bogăției și a vibrației și acest lucru este predominant în hainele și bijuteriile superbe realizate în roșu. Articolele de bijuterii realizate cu rubin sunt destul de vaste. De la cercei la pandantive, lista este nesfârșită. Brățările ruby ​​sunt elementele perfecte pentru a-ți împodobi mâinile. Ele fac ca mâinile să arate frumoase și grațioase.

Brățări Ruby cu modele noi:

Uită-te aici la cele mai bune 9 brățări Ruby în tendințe cu stiluri diferite. ridică-l pe cel drag și îți face mâna frumoasă.

1. Brățară din argint sterlin rubin:

brățări rubine

Argintul sterling este un metal minunat care este folosit în multe dintre bijuteriile de modă pe care le vedeți în zilele noastre. Această brățară specială de rubin este deosebit de frumoasă, deoarece rubinele sunt învelite în cleme de argint. Pietrele rubine utilizate aici sunt de înaltă calitate, iar strălucirea pe ele este vizibil strălucitoare.

2. Brățară Ruby Heart:

Brățară Ruby Heart

Caduiți-i celei mai prețioase persoane dragi o frumoasă brățară de rubin care se adaugă poveștii dvs. de dragoste. Această minunată brățară are pietre de rubin în formă de inimă, care sunt învelite în argint. Pietrele de rubin în formă de inimă sunt așezate adiacent pietrelor AD în argint.

3. Brățară de aur rubin:

Brățară de aur rubin

Mergeți extravagant cu această brățară de aur rubinie, unică, cu pietre mari de rubin îndrăznețe înglobate în ea. Pietrele de rubin sunt pătrate și sunt înconjurate de diamante în jur. Închizătoarea de aur a brățării este frumoasă și groasă.

4. Brățară cu rubin de flori:

Brățară Floare Rubin

Verificați această brățară feminină în rubin cu argint. Pietrele mici de rubin sunt încadrate într-un model floral și legate între ele cu bucle infinite de argint. Aceasta este o brățară delicată, care se potrivește celor mai blânde mâini. Alegeți acest lucru dacă vă plac articolele delicate.

5. Brățară de piatră de naștere:

Brățară Ruby de piatră de naștere

Selectați această brățară minimalistă pentru a semnifica luna nașterii. Piatra nașterii din iulie este rubinie și aceasta este brățara perfectă pentru aceasta. Brățara simplă, dar elegantă, este realizată din aur, subțire și țesută bine. Bijuteria cu rubin unic este punctul central al acestei brățări.

6. Brățară cu rubin și diamant:

Brățară Rubin și Diamant

Această bijuterie rafinată conține diamante frumoase, în formă de diamant, cu centrul fiecăruia umplut cu o bijuterie ovală de rubin. Brățara cu diamant rubin este cel mai bun articol de bijuterii pe care l-ai putea cumpăra sau cadou cuiva pe care îl iubești. Pietrele ovale de rubin sunt strălucitoare și adaugă strălucire diamantelor minuscule care o înconjoară.

7. Brățară Rubin de tenis:

Brățară de tenis Ruby

Asigurați-vă această brățară de tenis simplă și grațioasă. Această brățară elegantă de aur rubiniu este realizată cu un lanț subțire de aur care cuprinde pietrele mici de rubin oval. Acest lucru este suficient de simplu pentru a purta zilnic și, de asemenea, se potrivește cu îmbrăcămintea de petrecere.

8. Brățară rubinie cu mai multe rânduri:

Brățară rubinie cu mai multe rânduri

Alegeți această brățară de rubin birmanez în mai multe rânduri pentru a da un dressing ceremonial un plus. Brățara la rubin la modă este destul de prețioasă și este realizată din aur galben. Această brățară cu mai multe rânduri va adăuga prestigiu și ocaziei dumneavoastră.

9. Brățară cu margele de rubin:

Brățară Ruby Beads

Această brățară rubinie cu aspect boem este destul de populară în rândul tinerei generații. Abordarea simplistă merită prețul. Mărgelele mici de rubin sunt unite între ele în grupuri de două și patru. Aspectul este bun pentru viața de facultate și chiar pentru petreceri simple.

Selectați brățări rubin în funcție de ocazia în care doriți să o purtați. Puteți obține brățări rubine minimaliste și care pot fi folosite zilnic sau chiar mari și îndrăznețe, care sunt perfecte pentru o nuntă sau orice ceremonie importantă. Pietrele rubine utilizate pot avea o formă ovală, pătrată sau rotundă și fiecare este învelită în metal auriu sau argintiu. Brățările cu rubin pot fi accentuate cu diamante pentru a adăuga mai multă bogăție.