9 brățări de prietenie DIY simple și ușoare în tendință

Prietenia este o relație pe care nimeni nu vrea să o distrugă. Cu toții suntem ocupați să găsim brățări potrivite pentru prietenii noștri când ziua prieteniei este aproape. Nu numai în acea zi, dar îți poți face prietenul să se simtă special în oricare dintre zile. Pentru soluția ta de a găsi brățara pentru prietenul tău.

Cele mai recente și elegante brățări de prietenie DIY pentru începători:

Să aducem lista celor mai bune 9 brățări de prietenie diy aici:

1. Brățară tricotată multicoloră:

Brățară tricotată multicoloră

Brățara are firele multicolore tricotate împreună în cel mai curat mod posibil și oferă un aspect atractiv. Cu firele lungi lăsate în capete pentru a fi legate de mâini, brățara este una dintre cele mai bune benzi pe care le poți oferi prietenului tău. Cumpărați acest lucru pentru el / ea și faceți-i fericiți.

2. Brățară Tri Prietenie:

Brățară Tri Prietenie

Cele trei brățări cu cuvintele pe ele sunt o grămadă unică de oferit celui mai bun prieten al tău pentru a-i face, fără îndoială, să se bucure de asta. Cu alegerea cuvintelor alcătuite din fire pentru a fi legate și de șiruri, puteți crea brățara prieteniei și o puteți folosi.

3. Brățări subțiri de prietenie diy:

Brățară subțire de prietenie

Brățara realizată cu combinația de culori dintre galben albastru și verde este una plăcută de privit. Una subțire, fără margini suplimentare, brățara este una dintre cele mai dulci cumpărate pentru prietenul tău.

4. Brățara Curcubeu:

Brățara Curcubeu

Brățara este una colorată, cu firele colorate curcubeu legate în mod liniar. Culorile sunt apreciate de majoritatea oamenilor, iar brățara ar rezolva toate opțiunile dvs. de a alege cea potrivită pentru un cadou. Deci, cumpără-l și fă-ți prietenul să se simtă bine.

5. Brățară simplă Diy Friendship:

Brățară de prietenie Diy simplă

Brățara cu firele roz și albe tricotate împreună formează o brățară simplă, dar sobră, de purtat. Una bună pentru a fi înzestrată și cu ocazia ocazională, brățara este un cadou bun pentru prietenul tău.

6. Brățara cu plasă de piatră:

Brățara cu plasă de piatră

Brățara cu culoarea pietrată între ele și restul cu o suvită simplă este un cadou clasic pentru prietenul tău. Face și uzura obișnuită și servește unor scopuri bune atunci. A trebuie să cumpere ca un cadou pentru prietenul tău.

7. Brățara inelată de aur cu mărgele:

Brățara inelată de aur cu mărgele

Brățara cu inele de aur atașate una de cealaltă și mărgelele colorate atașate una de cealaltă fac o brățară frumoasă. Brățara este una dintre cele superbe de găsit și poate fi cel mai bun cadou pentru prietenul tău. Cu aspectul tradițional pe care îl poartă, brățara ar îndeplini și toate scopurile rochiei tale etnice.

8. Brățara colorată cu steag:

Brățara colorată cu steag

Brățara are un aspect etnic cu culoarea șofran alb și verde folosite pentru realizarea brățării. Cu mărgele de argint țesute liniar în partea de sus a brățării, brățara are un aspect extrem de indian pe care am fi atât de fericiți să-l avem. Deci, dar și dă-le prietenilor tăi iubiți de etnie.

9. Brățara cu margele de cristal negru:

Brățara cu margele de cristal negru

Mărgelele de cristal negru cu mărgele de aur între ele sunt o piesă elegantă de brățară care trebuie adusă pentru prietenul tău. Una potrivită pentru toată lumea, brățara este cea mai bună opțiune ca brățară de prietenie.

Lista care se apropie de sfârșit ar rezolva toate problemele tale de a oferi brățară potrivită prietenului tău, să fie una casual sau una clasică. Așadar, cumpără-l pe cel care îți place cel mai mult și păstrează-ți prietenia intactă cu acest cadou.