Cele mai bune 30 de colecții de modele de bluze readymade

În această lume rapidă și aglomerată, femeilor le place și preferă să poarte bluze asortate care pot fi cumpărate cu ușurință într-un magazin de design sau pânză. Când femeile se gândesc la bluze ușor accesibile înseamnă că a fost deja cusut și ușor disponibil în magazin. În ultimii ani, tensiunea de a merge la croitorie, oferindu-le măsurătorile și de a aștepta ca bluza să fie cusută, a dispărut, în schimb, doamnele merg doar cu saree la un magazin de tip boutique și, în funcție de culoarea saree, femeile decid asupra designului și modelului bluză. Vorbind despre design, există un număr infinit de ele. Modelele variază în funcție de materialul pânzei, culoarea pietrei utilizate în proiectarea maggam și firele utilizate pentru crearea unui număr de modele.

Ultimele modele de bluze gata pregătite pentru orice ocazie:

Iată primele 30 de design-uri de bluză gata făcute pe scurt, care vor da cu siguranță o idee pentru grupul feminin pentru a obține o idee extinsă despre diferite modele, Printuri și, în mod important, forma bluzei, tipul de decolteu și adâncime.

1. Modele de bluză readymade sintetice cu gât rotund:

Modele de bluză readymade sintetice cu gât rotund

Gâtul rotund este întotdeauna la moda, ceea ce oferă un finisaj simplu și elegant. Femeile au un design gât rotund foarte mult datorită finisajului bluzei. Bluza cu gât rotund se potrivește cu toate tipurile de material saree, fie sifon, Georgette sau alte saree sintetice. Cârligele sunt disponibile și în spate sau ca design deschis în față. Designul gâtului rotund poate fi combinat cu margele sau pietre la marginile părții de mână a bluzei gata făcute, ceea ce face bluza mai atractivă. Șireturile folosite sunt de obicei de culoare aurie sau argintie.

2. Modele de bluză readymade din gât rotund din satin:

Modele de bluză readymade din gât rotund din satin

O bluză cu gât rotund din satin se potrivește foarte bine cu bluzele saree gata făcute în culori deschise, atunci când saree-ul este lăsat netezit. Designul de broderie cu gâtul rotund este realizat din culoarea închisă la culoare satin, ca maro, roșu cireș sau albastru, se potrivește bine cu îmbrăcămintea de petrecere, cu un saree simplu Faux Georgette cu bluză gata făcută. Materialul din satin poate fi, de asemenea, combinat cu dantelă sau material din plasă care adaugă frumusețe bluzei.

3. Bluză readimată cu gât pătrat auriu:

Bluză readimată cu gât pătrat auriu

Designul cu gât pătrat este următorul model cel mai apreciat de femei, care oferă un aspect simplu și echilibrat. Bluza cu gât pătrat de culoare aurie este cea mai frecvent disponibilă în orice magazin de pânză gata pregătit, iar această culoare se potrivește cu orice sare de culoare. Pentru a alege o culoare de bluză pentru un saree care decide în ultimul moment pentru o petrecere, atunci acest design ar trebui să fie cel mai important.

4. Bluză strălucitoare cu gât în ​​V readymade:

Bluză readymade strălucitoare cu gât în ​​V

Designul cu guler V lucrat cu sclipici este cel mai popular în rândul generației de tinere. Mărgele strălucitoare cu bluză căptușită cu plasă este realizată această bluză cu model. Această bluză strălucitoare readymade se potrivește bine cu saree din șifon, care sunt de culoare deschisă și subtilă. Deoarece bluza este strălucitoare, culoarea saree ar trebui să fie blândă. Mai ales purtat ca îmbrăcăminte de petrecere.

5. Bluză readymade cu guler chinezesc:

Bluză readymade cu guler chinezesc

Acest design al bluzei a fost un mare succes în anul 2020. În acest design, partea din față a bluzei este un model de acoperire a gâtului plin cu cârlig frontal, iar designul din spate este de obicei rotund sau o fereastră mică a fost dată în centrul material. Acest tip de bluză se potrivește bine cu saree din crepe, sarees din șifon. Mai ales purtat de tineri, precum și de doamne de vârstă mijlocie.

6. Bluză gata pregătită:

Bluză gata preparată

Bluze concepute pentru gât înalt, care au fost utilizate cel mai frecvent de către doamnele din grupul de vârstă de la sfârșitul anilor 50, tinerilor din ultimii ani au început să le placă designul, iar bluzele gata făcute de designer și-au dat seama de acest lucru și au început să aducă bluze gata pregătite pentru gât înalt, care pot fi din material de țesut auriu sau sifon sau bumbac cu broderie folosind fir de diferite culori.

7. Bluză readymade cu guler halter:

Bluză readymade cu guler halter

Acesta este un model foarte atrăgător, iar sexul este purtat în rândul fetelor tinere și cel mai frecvent în rândul vedetelor din Bollywood. Modelul gâtului halter vine în diferite dimensiuni de cupă, iar atașamentul gâtului poate fi ajustat în funcție de figura personală a corpului și confortabilitate.

8. Bluză readymade de lucru cu fire de spaghete:

Bluză readymade de lucru cu fire de spaghete

Specialitatea acestui design este modelul de fire văzut în spate, pe care mulți tineri îl atrag. Datorită cererii sale pe piață, designerul a ieșit cu bluza de designer readymade.

9. Bluză Sheym Selves Readymade With Saree:

Bluză Sheym Selves Readymade With Saree

Partea pieptului este realizată din material de pânză, cum ar fi Brocart, material Georgette, realizat manual cu materialul transparent, cu design de broderie văzut pe mână. Lungimea mâinii poate fi pe toată lungimea sau peste nivelul cotului.

10. Bluză readymade fără spate:

Bluză readymade fără spate

Acest tip de design readymade este foarte vândut pe piață, deoarece femeilor le place designul bluzelor cel mai frecvent văzut în filme. Un astfel de design este acesta. Bluza fără negru este întotdeauna disponibilă ca într-o formă gata preparată. Dar oamenii o pot comanda pentru unul.

11. Bluză readymade în stilul cămășii:

Bluză readymade în stil cămașă

Acest design este popular printre modele și femei care lucrează în mass-media. Se poartă în mod obișnuit la mijlocul anilor ’20 până la vârsta de 40 de ani. Bluza readymade din acest model este de obicei in cu broderie. Merge bine pentru o petrecere oficială.

12. Bluză readymade stil sutien:

Bluză readymade stil sutien

Modelul în stilul sutienului este un model viitor care are designul unui sutien care poate fi obținut cu ușurință din magazin în funcție de mărimea cupei. Acest tip de bluză readymade proiectată nu este un model preferat în rândul tuturor fetelor, dar totuși, atunci când cineva care este în domeniul modei și proiectării sau ca model, acesta este modelul de bluză la care trebuie să ne gândim.

13. Bluză din bumbac readymade cu saree:

Bluză din bumbac readymade cu sari

În acest model, bluza este de obicei deasupra nivelului șoldului și palu-ul saree este adus în interiorul bluzei și cade în spate. Bluza poate fi adusă în funcție de figura corpului, dimensiunile disponibile pot fi mici, medii sau mari și pot fi ajustate mai târziu prin corectarea laturilor pentru a se potrivi perfect. Bumbacul cu broderie din lână este o combinație bună folosită pentru a proiecta această bluză.

14. Bluză sintetică stil sacou:

Bluză sintetică stil sacou:

Acest lucru este similar cu stilul de sacou din bumbac, dar în acest model se folosește material sintetic, care este strălucitor și strălucitor recomandat în timpul unei petreceri.

15. Bluză readimată cu giuvaier din material sintetic:

Bluză readimată cu giuvaier din material sintetic

Bluzele readymade care au margele, perle sau pietre adevărate ca bijuteriile proiectate pe partea gâtului bluzei, o fac atractivă pentru purtare în orice fel de funcție. Acest tip de bluze cu design gât mare ajută doamnele să evite purtarea oricărei piese de bijuterii grele pe gât.

16. Bluză readymade pentru materiale Kanchipuram:

Bluză readymade din material Kanchipuram

Sare-ul Kanchipuram vine întotdeauna cu o piesă de bluză atașată, dar femeilor le place să poarte bluze contrastante și bluze concepute care se potrivesc cu saree-ul, așa că doamnele aleg bluze Kanchipuram readymade cu diferite culori care contrastează saree-ul. Aceste bluze readymade sunt comparativ mai puțin costisitoare decât obținerea unei cusături de bluză.

17. Modele de bluză Saree Readymade înnodate:

Modele de bluză Saree Readymade înnodate

Bluzele readymade vin acum cu fir pe partea din spate, acest design nu numai o declarație de modă, ci ajută și la menținerea corpului bluzei și evită să cadă peste umăr.

18. Modele de bluze readymade asimetrice:

Modele de bluze readymade asimetrice

Bluzele asimetrice imprimate dau un aspect bogat sareelor ​​din chiffon simple sau saree din crepe. Acest tip de imprimare face ca femeile cu bule să se aplece datorită formei și simetriei formei designului.

19. Modele de bluze gata făcute cu butonul Înapoi:

Buton Înapoi Modele de bluze gata pregătite

Acest tip de bluză este o bluză cu gât înalt, care are un sistem de deschidere în spate. Butoanele din spate sunt realizate din butonul colorat din pânză, culoarea utilizată pentru a face acest buton este de obicei contrastată cu culoarea bluzei. Aceasta este o viitoare bluză readymade.

20. Bluză readymade cu gât de barcă:

Bluză readymade cu gât de barcă

În acest tip de bluză, gâtul și partea din spate a designului sunt acoperite și formează o structură în formă de barcă. Designul este cel mai frecvent apreciat de doamnele cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

21. Bluză Saree colorată readymade:

Bluză Saree colorată readymade

Un readymade colorat este cel mai potrivit pentru orice tip de saree simplă. Sare-ul simplu poate fi din bumbac, georgette, șifon, crep, Kanchipuram sau Sambalpuri Saree sau chiar sare Banaras. Culorile colorate sunt scoase la iveală folosind firul Wollen, care este proiectat într-un model diferit, cum ar fi decorarea florală, imprimarea animalelor, care sunt cele două modele principale de design utilizate.

22. Bluză Saree Readymade Brocade:

Bluză Saree Readymade Brocade

Brocartul este un material saree foarte faimos în nordul Indiei. Materialul Banaras vine nu numai ca saree, ci și sub formă de bluză readymade, care poate fi asortat cu saree de altă culoare, care oferă un aspect contrastant. Adăugând aspectului bluzei, o pereche de fire din pânză de brocart este atașată pe partea din spate a bluzei numită Dori, cu margele agățate de ea.

23. Bluză Dupin Readymade cu dantelă:

Bluză Dupin Readymade cu dantelă

Dupin este un material de mătase care oferă un aspect strălucitor pânzei și conferă, de asemenea, un saree ușor, cu mai puțină muncă, un aspect grandios. Materialul Dupin este de obicei disponibil ca o bluză readymade în diferite culori. Dantelele sunt văzute pe marginile mâinii și în jurul regiunii gâtului care se desfășoară în jurul modelului gâtului, care poate fi o formă U, o formă V sau un model profund al gâtului..

24. Bluză readymade din sticlă:

Bluză Readymade Glass Work

Designul sticlei oferă un rezultat atrăgător datorită naturii reflectorizante a sticlei. Culoarea diferită a firului rulează împreună cu sticla circulară mică, care este apoi întinsă pe materialul bluzei. Această bluză grea lucrează se potrivește bine cu saree de sifon ușoară.

25. Bluze de designer readymade cu design de flori aurii:

Bluze de designer Readymade cu design de flori aurii

Acest tip de bluză gata făcută se potrivește foarte mult cu saree din bumbac și saree mixte din bumbac, mătase. Materialul utilizat este similar cu materialul Dupin, dar este alcătuit și din designul floral de pe pânză, care contrastează cu culoarea bluzei. Designul floral este de obicei de culoare aurie.

26. Bluză Readymade Brocade Saree:

Bluză Readymade Brocade Saree

Sareul din brocart vine împreună cu atașamentul pentru bluză, dar atunci când cineva nu are timp să-și cusească bluza, merge la magazin, ridicând o bluză de brocart gata care va da o culoare de contrast de culoarea saree reală. Acest tip de bluze este purtat mai ales de toate grupele de vârstă.

27. Bluză readymade Velvet-Net Princess Cut:

Bluză readymade Velvet-Net Princess Cut

Catifeaua este unul dintre cele mai vechi tipuri de bluze readymade care pot fi doar strecurate ca un slip, în zilele noastre, în această eră modernă, schimbări precum schimbările sunt frecvente, care merg și la designul bluzelor. S-a adăugat material net pe regiunea gâtului, care oferă un aspect atractiv bluzei. Deoarece este alunecat pe toate grupele de vârstă, doriți să-l cumpărați.

28. Bluză readymade de uzură de petrecere din brocart argintiu:

Bluză Readymade de purtare de petrecere din brocart argintiu

Materialul de brocart este un material strălucitor adăugat, atunci când cineva poartă o bluză de brocart de culoare argintie în timpul unei petreceri, atunci ea va fi persoana care primește toată atenția în timpul acelui eveniment. Materialul din brocart care are un design încorporat oferă un aspect mai bogat.

29. Bluză readymade din paiete aurite căptușite fără mâneci:

Bluză readymade din paiete aurite căptușite fără mâneci

Bluza readymade fără mâneci nu poate rata topul graficului, acest design este cel mai frecvent purtat în rândul tinerilor, iar bluza căptușită îl face mai confortabil de purtat chiar și pentru o zi întreagă. Modelul cu paiete face bluza mai atractivă și, atunci când este purtată în timpul petrecerii, această bluză va fi discuția zilei în rândul doamnelor.

30. Bluză cu paiete readymade:

Bluză cu paiete readymade

Paiete readymade cu mâneci, care este o altă varietate de material paiete. Mânecile pot fi scurte, de la mijloc până la cot. Paietele de lungime întreagă vor fi foarte incomode datorită efectului său de strângere în cursul mâinilor pliate.

Conceptul de utilizare a bluzelor readymade are cu siguranță un sens, datorită faptului că reduce timpul și energia pe care doamnele le investesc pentru a merge la un croitor și pentru a le instrui să cusească bluza în funcție de măsurarea care a fost dată, dar se întâmplă întotdeauna astfel încât să existe o corecție minoră, deoarece bluzele nu au întotdeauna o potrivire perfectă în timpul primului proces. În loc să treacă prin acest proces, datorită unei bluze gata preparate, care poate fi apoi corectată ulterior în funcție de forma corpului și se potrivește dacă este necesară corectarea. Bluzele readymade pot fi, de asemenea, asortate cu alte saree de culoare, ceea ce adaugă ca bonus pentru a economisi banii pentru cumpărarea unei alte bluze. Bluzele cu design de bijuterii pe regiunea gâtului sunt în mod sfidător un plus, deoarece doamnele poartă în general bijuterii grele pentru petrecere sau nuntă pentru a evita purtarea lor sau atunci când oamenii sunt alergici la aur, atunci cerceiul unei bluze cu o bijuterie atașată la decolteu este un avantaj.