Barbă cu curea pentru bărbie: 9 stiluri tendențiale pentru bărbați pe păr

Barbele cu bărbii nu sunt un fenomen nou. Dar, într-adevăr, sunt bine-cunoscuți și celebri pe tot globul pentru aspectul lor unic și distinct. Stilurile de barbă cu barbie au câștigat o proeminență bine câștigată după ce mai multe vedete le-au încercat, iar acum se numără printre aspectele clasice și atemporale. Lista noastră cu cele mai bune și cele mai recente bărbați cu curele de bărbie într-adevăr vă va emoționa și sperăm să vă placă la fel de mult ca și noi!

9 cele mai recente stiluri de barbă cu curea bărbătească cu imagini:

Să aruncăm o privire la cele mai bune 9 stiluri de barbă pe care le puteți încerca.

1. Barba clasică pentru bărbie:

Barbă cu curea de bărbie

Aceasta este una dintre cele mai populare alegeri pentru bărbați cu barba. Este extrem de elegant, începând de la o parte a liniei părului la cealaltă parte, traversând bărbia. S-ar putea să existe o mustață opțională pentru un efect suplimentar.

2. Barba cu curea fără mustață:

curea de bărbie păr facial

Dacă doriți o barbă doar pe bărbie, atunci puteți lua în considerare stilul de mai sus. Există o absență a mustății, cu doar un petic sufletesc care leagă bărbia. Acest lucru este ușor de realizat acest stil și, de asemenea, de întreținere cu ușurință.

3. Barba bărbii cu barbă:

stiluri de barbă cu curea de bărbie

Caprele cu stiluri de barbă cu curea de bărbie, precum cea de mai sus, sunt mult mai plăcute de bărbați. Acesta este unul deosebit de curat, cu o bandă netedă de barbă pe perciuni. Capra este groasă și acoperă partea inferioară a bărbie.

4. Stilul creionului pentru barbă cu curea bărbiei:

barbă subțire cu curea de bărbie

Acesta este un stil bun pentru început, dacă optați pentru o barbă mai puțin sau ușoară. Perdele sunt foarte subțiri și dau un aspect simplu. Cea mai bună parte a acestei bărbi este că se potrivește oamenilor cu toate tipurile de față.

5. Barbă cu curea de bărbie cu mustață și barbă:

Barbă bărbătească bărbătească

Un aspect foarte îngrijit, barba cu barbie de mai sus îi poate face pe bărbați să arate sofisticat și elegant. Deși necesită eforturi pentru a obține acest stil, puteți folosi un coafor expert pentru a face dreptate cu acest aspect. Cu toate acestea, puteți face o lovitură dacă puteți scoate aspectul.

6. Barbă groasă pentru bărbie, cu mustață conectată:

Dacă ești iubitor de barbă, acest stil este pentru tine. Această barbă groasă pentru bărbii este destinată bărbaților cărora le place să-și păstreze barba, dar totuși arată elegant. Peretele trebuie rase și tundute pentru a obține acest stil.

7. Curea pentru bărbie cu mustață în formă și barbă:

barbă groasă de curea

Un aspect ordonat poate fi obținut păstrându-ți barba ca cea de mai sus. Această barbă de bărbie îi face pe bărbați să pară mai profesioniști și ideali pentru bărbații care fac joburi corporative.

8. Îngroșarea bărbii cu curele:

barbă plină cu bărbie

Această barbă groasă pentru barbă este pentru cei care au o barbă groasă și dezordonată. Cu eforturi mici, acest aspect cool poate fi realizat cu ușurință. Tunderea regulată este recomandată cu acest stil de barbă. Trebuie să aveți grijă de acest model. Barba are nevoie de o atenție adecvată pentru a-ți repara stilul.

9. Barba cu bărbieră cu barbă patch-uri:

barba curelei maxilarului

Chiar dacă aveți denivelări, nu vă faceți griji. Acesta este unul dintre stilurile bărbii cu barbă, cu barbă neregulată, pe care bărbații le pot încerca. Asigurați-vă că aplicați ulei de barbă pentru a vă menține barba moale și mai ușor de manevrat. Acest stil este cea mai bună alegere pentru tinerii legați de muzică. Acest lucru este cel mai potrivit și pentru adulți.

Formele feței sunt mai esențiale pentru a accepta ce tip de barbă va fi potrivit pentru fața noastră. Când sunteți confuz cu privire la ce stil de barbă să alegeți, cu siguranță puteți experimenta cu desenele de mai sus și puteți întoarce capul pentru o schimbare. Alegeți o tocană care s-ar potrivi tipului și structurii dvs. de față.