Cele mai recente și mai bune modele de baie cu imagini în 2021

Ești sătul de aspectul lipsit de lumină al toaletei tale? Este locul în care mergem toți, pentru a începe orice zi din viața noastră. Deci, de ce să nu-l faci un loc frumos și inspirat pentru a te îngriji toată ziua, în fiecare zi cu aceste frumoase idei de design de baie.

Mulți dintre noi neglijăm adesea cea mai intimă zonă a casei noastre, toaleta. Nu este neobișnuit, dar decorarea acestui spațiu vă crește spiritul pentru a începe o nouă zi. Cu designurile de baie din acest articol, puteți crea un spațiu care nu numai că vă reprezintă stilul, ci și completează designul toaletei dvs..

Cele mai bune modele de baie

Idei de amenajare a băii:

Proiectarea oricărei camere din casa ta nu este o sarcină ușoară; trebuie luați în considerare mulți factori, aspectul spațiului fiind considerarea principală. Utilizarea fiecărui centimetru de spațiu în toaletă este esențială. Iată câteva idei de amenajare a băii:

  • În funcție de alegerea dvs. personală, puteți alege o cadă sau un duș care se potrivește perfect fără a ocupa mult spațiu.
  • Proiectează-ți toaleta în așa fel încât să încorporeze toate caracteristicile de care ai nevoie în funcție de forma și dimensiunea spațiului.
  • Alegeți bare sau mânere pentru prosoape care sunt rezistente la alunecare.
  • Alegeți un spațiu de stocare eficient, care vă păstrează lenjeria și articolele de toaletă în siguranță.

Designuri moderne de baie în India:

Iată cele 25 de modele simple și mai bune de baie cu fotografii. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Designuri mici de baie:

Modele de baie mici

Utilizarea eficientă a spațiului este cheia proiectelor de baie mici. Acesta este un exemplu perfect al modului în care puteți include elementele esențiale pentru baie fără a avea nevoie de mult spațiu. Pereții sunt acoperiți cu plăci albe care se potrivesc cu culoarea toaletei și a rezervorului de spălare. Pardoseala este marcată hexagonal cu alb pentru un fundal negru. La colț este un suport mic pentru a vă pune articole de toaletă plasate sub un duș auriu împreună cu un bideu. Există o mică structură asemănătoare cu tija pe peretele opus, unde vă puteți agăța prosoapele.

Citeste mai mult: Cele mai bune modele de baie mică

2. Idei de baie pentru fete:

Idei de baie pentru fete

Multe femei tind să inculce o mulțime de flori în spațiile lor de locuit. Acesta este cel mai bun exemplu pentru ideile de baie ale fetei, care includ culoarea roz și florile care sunt teme obișnuite ale băii unei fete. Paleta de culori a camerei este majoritatea roz, ceea ce completează prosopul roșu aprins și designul perdelelor florale de pe perete. Acesta adaugă o atmosferă frumoasă și distractivă zonei de spălare. Pe o parte există un dulap alb de dimensiuni mari, cu o masă de marmură cu o chiuvetă în centru. Ai o frumoasă oglindă mare pe perete.

3. Design de baie contemporan:

Design de baie contemporan cu cadă de sine stătătoare din fier

Dacă sunteți în căutarea unui stil minimalist și a unor accesorii moderne, atunci designul băii contemporane este cel din care puteți alege. Acest design clar are linii fine, cu o frumoasă cadă de culoare maronie spre fereastră, împreună cu o mică zonă de scăldat cu pereți de sticlă și o toaletă lângă ea. Partea din spate a căzii are o fereastră lungă de sticlă cu obloane. Iluminarea ușoară încorporată face ca acest spațiu să arate elegant și elegant. Jumătatea inferioară a camerei este albă, iar zona superioară este de culoare crem cu linii verticale portocalii.

4. Design minimalist de baie:

Băi minimaliste

Aceasta este o reprezentare a unei băi minimaliste în care există puțin sau deloc decor, cu excepția celor mai importante elemente esențiale. Culorile pereților sunt în întregime albe, cu două ferestre glisante din sticlă pe lateral. O cadă mică din ceramică deasupra unei pardoseli de marmură ușor ridicate iese în evidență față de pardoseala simplă de frasin. Există o oglindă dreptunghiulară medie pe perete, cu un suport de perete din ciment pentru a plasa articole de toaletă cu sertare din lemn încorporate. Este una dintre cele mai bune idei simple de baie.

5. Design de baie 3d:

Proiectare baie 3D

Planificarea este cheia pentru a pune în aplicare alegerile și nevoile dvs. și ale familiei dumneavoastră. Acesta este un design de baie 3D în care se creează un aspect modern și elegant cu accesorii de toaletă elegante, dar simple. Acesta este unul dintre designul perfect de baie modernă, care are o culoare de perete gri închis și o nuanță mai deschisă de gri pentru pardoseală. Toate accesoriile și decorurile din acest spațiu sunt în nuanțe variate de gri. Suprafața mică de sub cadă are podea din lemn care se extinde până la tavan sub formă de plăci subțiri care luminează spațiul.

6. Designul băii occidentale:

Designuri de baie occidentale

Pentru o zonă de baie cu aspect curat, încercați aceste modele de baie occidentale. Pardoseala și tavanul sunt de culoare albă, cu un finisaj elegant. Există o cadă albă pură, cu un robinet în capul acesteia. Peretele din spatele vârfului este gol și gri, cu un fel de felinar elegant de lumină care luminează spațiul. Vanitatea plutitoare din lemn natural, cu unghiuri clare și iluminare de rezervă, face ca acest loc să arate futurist. Toată baia are accente albe, cu o sticlă lungă dreptunghiulară, cu cabine mici de fiecare parte.

7. Design de baie japoneză:

Design de baie japoneză

Specialitatea designului băii japoneze este că au chiuvetă, cadă și toaletă în zone separate. Acest design are o cadă albă adâncă, cu pereți de sticlă, care separă locul de locul cu chiuvetă, iar cealaltă parte are o toaletă. Zona centrală are o fereastră din lemn cu ușă glisantă din sticlă. Spălarea curată este un pas obligatoriu în toaletele japoneze; prin urmare, căzile și zona de baie sunt de obicei curate. Culorile pământești și moi ale acestei toalete îl fac unul dintre cele mai bune modele de baie.

8. Idei de baie în aer liber:

Idei de baie în aer liber

A avea o baie afară sună foarte distractiv. Aceasta este una dintre ideile perfecte de baie în aer liber, care este un plus frumos pentru casa ta superbă și elegantă. Vă puteți bucura de natură în timp ce faceți un duș, fie într-o cadă sau dușuri mari la o parte a zonei, cu pereți de gresie și locuri mici pentru a vă păstra articole de toaletă. Aceasta este o idee de baie de lux pe care o puteți implementa în cartilaj, zona de înot sau ca un plus excelent în grădina dvs. Obțineți o experiență de scăldat complet nouă cu acest stil.

9. Idei pentru birou:

Idei de baie de birou

Aceasta este una dintre ideile de baie de birou, care are pardoseală albă cu modele negre până la capăt. Pereții și pereții despărțitori sunt plăci în formă de cărămizi în alb complet. Există un suport portocaliu cu picioare cilindrice care acționează și ca coșuri de praf. Există o chiuvetă de masă, cu un robinet elegant, împreună cu un dozator de dezinfectant pentru mâini cu montare pe perete. Puteți găsi o oglindă lângă fiecare chiuvetă care vă permite să vă verificați singuri. Deși majoritatea culorilor din acest spațiu sunt spate și albe, culoarea portocalie iese în evidență, oferindu-i un aspect nervos.

10. Design de baie eclectic:

Baie eclectică

Acesta este un design perfect dacă doriți să vă transformați baia tipică într-un stil de baie eclectic. Specialitatea acestui tip de sistem este că puteți utiliza o varietate de materiale și texturi, spre deosebire de orice alt design. Această baie are o cadă din ceramică albă la un colț, cu un duș de mână, împreună cu un suport mic care iese din perete pentru a vă pune articole de toaletă. Partea opusă a camerei are două chiuvete cu dulapuri dedesubt și o toaletă lângă ele. Există un scaun și un suport mic din lemn care contrastează cu celelalte accesorii ale spațiului. Viața plantelor de pe stand aduce o frumusețe unică.

11. Ideea de baie Shabby Chic:

Idei de baie Shabby Chic

Dacă doriți să vă convertiți spațiul de baie simplu într-o zonă frumoasă, atunci încercați să încorporați idei de baie shabby chic. Acest design include elementele critice ale designului elegant ponosit, unde există o fundație în stil rustic, împreună cu accesorii de epocă. Perdelele cu volane cu aranjamente florale sunt pene pe capac. Scaunul așezat aici este, de asemenea, acoperit cu bibelouri, cu o paletă de culori complet albă pe pereți. Pardoseala și prosoapele așezate pe suport sunt o nuanță de roz, se potrivește bine cu decorațiunile pentru perdele.

12. Ideea de baie funky:

Idei Funky pentru baie

Implementarea stilului personalității dvs. în spațiul de baie este una dintre cele mai bune modalități de a descrie ideile funky de baie. O parte a peretelui este roz, cu rame foto în forme geometrice de pătrat, cerc și dreptunghiular în diferite dimensiuni. Cadă de baie clară, cu culoarea exterioară gri, în timp ce culoarea interioară este plasată pe un suport de ciment înălțat. Peretele din spatele căzii poate avea o imagine a actorului sau actriței preferate. Există o mică scară cu un scaun pentru a amplasa toate articolele de toaletă.

13. Idei de baie tropicală:

Idei de baie tropicală

Aceasta este una dintre ideile de baie tropicale de top, care sunt vibrante și sunt similare cu stilul de plajă. Caracteristica proeminentă a acestui design plantele care pot fi găsite în jurul acestui spațiu de baie. Tapetul de pe perete are, de asemenea, plante minunate, cu un petic de verde și pe podea. Culorile din acest spațiu nu sunt prea puternice și se adaugă aspectului, deoarece sunt deschise și melancolice. Are un aspect relaxat, cu bambus sau alte tipuri de fibre, pentru un suport și o bază de masă. Pe masă există două chiuvete cu oglinzi de formă ovală.

14. Design de baie asiatică:

Design de baie asiatic

Dacă doriți să adăugați o atmosferă zen cu un aspect modern, tot ce aveți nevoie este designul băilor asiatice. Fundalul rece și alb al camerei, împreună cu dulapurile din lemn, îi conferă o senzație de calm, menținându-vă relaxat. Porțiunea superioară a sertarelor de birou este realizată din marmură, cu o mică pantalon în centru. Tonurile de pământ și covorul designerului arată frumos odată cu fluxul de lumină naturală de la fereastra de sticlă. O oglindă dreptunghiulară lungă reflectă zona de scăldat cu o ușă glisantă din sticlă.

15. Idei de baie pentru restaurante:

Idei de baie pentru restaurante

Aceasta este cea mai bună idee de baie de restaurant pe care o puteți implementa în incinta dvs. Deși decorul este destul de simplu, fără prea multă grandoare, acesta arată elegant și potrivit pentru o baie de restaurant. În centru este o comodă modernă, cu un fundal de perete din lemn, care are lumini care arată ca niște felinare. Ceilalți doi pereți opuși sunt plăci dreptunghiulare de culoare gri închis, cu suport pentru hârtie igienică. Peretele opus avea o chiuvetă cu oglindă care îi conferea o senzație rustică.

16. Design coreean de baie:

Design coreean de baie

La fel ca vedetele coreene sau idolii K-pop, acest design de baie coreean este, de asemenea, elegant, strălucitor și complet alb. Întregul aspect al zonei de spălare este incredibil și are panouri din lemn pe acoperiș, partea laterală a pereților în alb cu sticlă în centru. Atracția principală a acestui spațiu este crip și cadă subțire, cu o oglindă lungă în spate. Există mici lumini de focalizare încorporate în acoperiș care oferă suficientă iluminare zonei.

17. Ideea de baie mediteraneană:

Ideea de baie mediteraneană

Încercați aceste idei de baie mediteraneană pentru a pune în aplicare stilul multor țări din sudul Europei. Pereții sunt de culoare gri, cu un model frumos, dar matricial, în alb, peste tot, cu un finisaj lucios. În centru este o cadă în formă de ovală pe pardoseală netedă din lemn. Puteți vedea o oglindă mare cu un dulap de montare pe perete pe o parte a pereților, cu o chiuvetă de masă. Utilizarea unui șervet simplu, a tonurilor de culoare deschise și calde reprezintă o parte semnificativă a designului interior al băii mediteraneene.

18. Design de baie pătrată:

Designuri de baie pătrate

Pătratul este o formă geometrică care are un număr egal de laturi. Dacă o cameră din casa dvs., în special o zonă de baie, are această formă, atunci este relativ ușor și simplu să atribuiți locurile din jur. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de baie pătrată pe care le puteți găsi, unde fiecare colț al site-ului este utilizat în mod eficient. O zonă mică este compartimentată cu o ușă glisantă de sticlă pentru duș. În exterior este spațiul pentru chiuvetă și o zonă de toaletă. Comoda este una modernă, cu un dulap ușor din lemn deasupra. De asemenea, este disponibil un lavoar din marmură cu dulap pentru depozitarea prosoapelor. O oglindă mică și simplă pe fundalul peretelui alb tencuit o adaugă la lista frumoasă de idei de baie.

19. Design de baie dreptunghiular:

Designuri de baie dreptunghiulare

Economisirea spațiului pe podea devine foarte importantă atunci când aveți în vedere proiectele de baie dreptunghiulare. Dușul în acest design este către capătul îndepărtat al zonei, cu o ușă glisantă din sticlă. Există lansete și hote disponibile pentru a ține prosoape și halate. Zona exterioară a dușului are două chiuvete de masă, cu dulapuri elegante, dedesubt. Partea opusă are o toaletă care funcționează, iar viața plantelor înfrumusețează spațiul în mare măsură.

20. Designul băii hotelului:

Design baie hotel

Ori de câte ori plecați într-o călătorie sau vizitați un loc nou, ceea ce facem în prealabil este să rezervăm o cameră de hotel. Acesta este un exemplu de design de baie de hotel perfect, care include tot ceea ce au nevoie oamenii care stau, împreună cu un decor elegant. Baia este adiacentă dormitorului cu un tavan asemănător stâncii de-a lungul pereților. Oferă zonei un aer rustic, cu pardoseala elegantă, cu o zonă mică separată cu un perete de sticlă pentru duș. Există o oglindă circulară mare, cu un finisaj auriu, cu lumini pe ambele părți. Un lavoar de perete este indispensabil în orice zonă de spălare.

21. Design negru pentru baie:

Designuri de baie neagră

Designurile de baie negre sunt un mod perfect de a crea un mediu intim, sexy și elegant pentru zona de baie. O abordare inversă nu numai că ridică aspectul la un nou nivel, dar cada din ceramică albă este absolut în contrast. Masa deschisă de culoare cenușă, cu chiuvetă deasupra, are suficient spațiu pentru a plasa o cutie de bambus pentru a pune haine. Există trei lumini suspendate pe pereții negri din lemn pentru a da suficient merlan camerei. Cealaltă parte a spațiului are panouri de lemn pentru a vedea prin sticlă deasupra.

22. Design de baie colorat:

Idei de baie colorate

Roșul este o culoare care reprezintă dragostea și pasiunea. Acesta este unul dintre cele mai bune exemple de idei de baie colorate, unde roșul este culoarea predominantă cu pardoseală și cadă în alb. Există o partiție din sticlă care separă zona de duș și cadă. În timp ce plăcile de perete pentru zona de duș sunt pătrate mici în alb fără roșu, iar zona căzii are o parte cu plăci mici de culoare roșie. Un alt perete este proiectat cu inimile personalizându-l. Scaunul și scaunul sunt roșii, în timp ce plasele sunt albe, cu mici prosoape roșii și albe.

Citeste mai mult: Modele de culoare pentru baie

23. Ideea de baie roz:

Idei de baie roz

Teoria culorilor proclamă rozul ca o culoare intimă, iar acesta este cel mai bun exemplu pentru ideile de baie roz care vă încep ziua. Cu o combinație de alb în amestec, se adaugă la aspectul clasic al spațiului. Există un jacuzzi încorporat la un capăt al camerei, cu dale albe pe fiecare parte. Partea din spate a peretelui are plăci roz cu dale orizontale. Există doi pași pentru a coborî din cadă, tot în roz. Cealaltă parte a peretelui are o oglindă mare pătrată, cu o chiuvetă elegantă. Alegeți acest tip de design, dacă vă place fierbinte și roz.

24. Design baie maro:

Idei de baie maro

Dintre toate culorile pământești, maro tinde să reprezinte o senzație de natură brută și rustică, iar aceasta este o reprezentare a ideilor de baie maro. Pardoseala și majoritatea peretelui sunt realizate din lemn de culoare închisă. Lemnul completează cada de culoare albă, o toaletă și chiuveta de masă. În partea din spate a toaletei există plăci albe pătrate și mari, cu vene colorate în erupții. Întregul decor este destul de simplu.

25. Ideea de baie mov:

Idei de baie mov

Aceasta este o idee elegantă de baie cu aspect violet, care are o cadă în formă de capsulă care este așezată pe mozaicurile colorate mici. Există un covor neted în purpuriu pur pentru a-l face cât mai neted posibil. Pereții sunt de aceeași culoare, cu un design modelat cu o linie violet închis în spatele căzii. Decorarea spațiului de baie cu decor auto-colorat este în tendința zilelor noastre.

Toaleta este locul în care începeți o nouă zi proaspătă și încheiați o zi obositoare cu o baie caldă. Cel mai bine ar fi să țineți cont de nevoile tuturor membrilor familiei, inclusiv a bătrânilor și a copiilor. Cu ajutorul celor mai bune modele de baie la îndemână prezentate în acest articol, veți putea să vă faceți o idee bună despre ceea ce aveți nevoie în spațiul dvs. de baie. Spuneți-ne cum v-au ajutat sugestiile de proiectare, astfel încât să vă putem ajuta mai mult!