Cele mai recente 20 de seturi de accesorii de baie cu imagini în 2021

Dacă simțiți că baia dvs. arată plictisitoare și mohorâtă, acesta este momentul potrivit pentru a-i face un makeover complet. Modul fără probleme de a vă moderniza baia este de a include o varietate de accesorii de baie care se potrivesc reciproc pentru a crea un stil uimitor. Trebuie să adăugați accesorii în funcție de dimensiunea băii dvs. Derulați în jos pentru a alege dintre unele dintre cele mai bune accesorii de baie pentru a oferi băii dvs. un aspect cu adevărat unic.

Ultimele seturi de accesorii de baie

Cele mai bune accesorii de baie din India:

Iată o listă cu 20 de seturi de accesorii de baie simple și moderne pe care le puteți încorpora și oferi băii dvs. un aspect nou.

1. Accesorii de baie contemporane:

Accesorii de baie contemporane

Această baie are un aspect elegant, cu accesorii moderne de baie, care sunt decorative și care au un farmec ciudat. Acestea constau din recipiente de depozitare și suporturi pentru săpun, pastă de dinți, periuță și șampon. Frumusețea acestui set de accesorii pentru baie este evidențiată și mai mult de peretele gri închis și de suporturile montate pe perete care țin accesoriile și prosoapele și ajută la îmbunătățirea în continuare a frumuseții băii.

2. Accesorii de baie Shabby Chic:

Accesorii de baie Shabby Chic

Aici vedem borcane de zidărie care nu sunt doar accesorii de baie la modă și robuste, ci creează și un efect de adâncime în baie. Au capacele ușor de îndepărtat din oțel inoxidabil, iar aceste drăguțe accesorii de baie shabby chic au un aspect vintage. Aceste accesorii de baie tradiționale arată uimitor ca set și vă ajută să păstrați loțiuni, săpun lichid, sfaturi, bile de bumbac, săpun, pastă de dinți și periuță de dinți. Un aranjament de flori proaspete în aceste borcane sporește și mai mult frumusețea împrejurimilor.

3. Accesorii minimaliste pentru baie:

Set de accesorii de baie minimaliste

Acesta este un exemplu perfect de accesorii de baie pentru o baie mică în care nu conferă băii un aspect aglomerat și, în schimb, face baia să arate elegantă și îngrijită. Designul accesoriilor de baie este prezentat aici, sunt rafturi potrivite montate pe perete, care pot conține seturi de accesorii de baie potrivite pentru a afișa toate articolele atractive. Decorul băii este ușor și, prin urmare, culoarea aleasă pentru accesorii este în contrast cu decorul existent.

4. Accesorii pentru baie din oțel inoxidabil:

Accesorii de baie din oțel inoxidabil

Aici setul de accesorii pentru baie este alcătuit din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care îmbunătățește și mai mult aspectul băii prin luciul său. Putem vedea că unele dintre accesoriile de baie din oțel inoxidabil sunt rafturi de baie multifuncționale, baterie, umerașe pentru prosoape, supapă de spălare, suport pentru prosoape pliant, suporturi pentru pahare, dozatoare de săpun lichid, duș, săpun, etc. Toate acestea oferă un aspect frumos în ansamblu finisează decorul oricărei băi.

5. Design de accesorii de baie din alamă:

Set accesorii baie din alamă

Aceasta este o colecție decorativă clasică de seturi de accesorii de baie elegante, care adaugă strălucire rutinei zilnice. Aspectul subtil al alamei periate adaugă un aspect de căldură și include un dozator de săpun, un pahar, un coș de gunoi, o tavă etc. Acestea vin în modele atractive și au o suprafață rezistentă la alunecare. Stilul atrăgător al acestor accesorii de blat are un aspect vibrant și elegant care se adaugă aspectului bogat al băii cu un finisaj periat.

6. Accesorii de baie din sticlă:

Accesorii de baie din sticlă

Acest set frumos de accesorii de baie este fabricat din sticlă folosită pentru a depozita Q-Tips, bile de bumbac și are, de asemenea, un vas pentru săpun. Setul este format din sticlă transparentă care adaugă un element spumant abundent la baie. Este atrăgător cu vârfurile sale argintii strălucitoare și constă dintr-un suport pentru periuță de dinți și o pompă de loțiune de design clasic. Aceste accesorii de blat sunt frumuseți atemporale care se pot potrivi cu o baie de orice decor.

7. Accesorii ceramice pentru baie:

Accesorii ceramice pentru baie

Acest set de accesorii de depozitare pentru baie din ceramică este alcătuit din două culori care contrastează între ele și sunt de culoare maro închis și bej deschis și au un aspect îngrijit. Ajută la organizarea obiectelor aglomerate în baia dvs. și este fabricat din material ceramic de bună calitate. Conține un suport pentru periuță de dinți, un distribuitor de săpun lichid, săpun și un suport pentru pasta de dinți și aparatul de ras. Oferă băii o perspectivă proaspătă cu textura sa netedă și are un aspect modern șic.

8. Accesorii de baie din plastic:

Accesorii de baie din plastic

Aceste accesorii de baie din plastic ajută la menținerea bine organizată a băii și la depozitarea produselor de bază și a articolelor de toaletă. Un set de accesorii pentru depozitarea băii constă dintr-un suport pentru periuță de dinți, săpun, distribuitor de săpun lichid, coș de gunoi și perie de toaletă verticală. Acestea sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și design ergonomic, făcându-l confortabil să îl țineți și să îl utilizați.

9. Accesorii de baie din cupru:

Accesorii de baie din cupru

Acest set de accesorii de baie de lux cu finisaj auriu roz face ca baia să arate luxos și elegant. Acestea oferă modele de baie inspirate și oferă decorului băii un aspect de eleganță luxoasă. Accesoriile uimitoare din aur roz adaugă o notă de culoare și frumusețe și oferă soluții inteligente de depozitare pentru a menține baia fără dezordini sub formă de suport pentru prosoape lustruit, suport pentru hârtie igienică, cârlig pentru prosoape, săpun și un cârlig pentru halat.

10. Accesorii din lemn pentru baie:

Accesorii de baie din lemn

Accesoriile de baie din lemn conferă decorului un aspect artistic și elegant. Aceste accesorii de baie din lemn constau dintr-un dozator de săpun, suport pentru machiaj, tavă de depozitare pentru păstrarea elementelor esențiale și suporturi pentru periuță și pastă de dinți. Acestea sunt realizate frumos pentru a se potrivi tuturor tipurilor de decoruri ale băii și adaugă un aspect de căldură întregului mediu. Există, de asemenea, accesorii de baie din bambus ecologice, care sunt durabile și de lungă durată.

11. Designul accesoriilor de baie Jaquar:

Accesorii pentru baie Jaquar

Jaguar oferă cea mai recentă gamă de accesorii de baie frumoase, extrem de ușor de utilizat și potrivite pentru toată lumea. Acestea constau din accesorii pentru cadă și accesorii pentru toaletă, cum ar fi bara de prindere, suport pentru prosoape, suport pentru săpun, distribuitor de săpun, suport pentru pahare și un suport mic montat pe perete pentru a ține toate elementele esențiale pentru baie. Acestea creează un mediu bine organizat, cu un aspect sofisticat al decorului.

12. Accesorii pentru baie pentru copii:

Accesorii pentru baie pentru copii

Aceste seturi frumoase de accesorii de decor pentru baie sunt disponibile pentru copii, fie individual, fie pe seturi tematice Disney. Există dozatoare de săpun și loțiuni, suporturi pentru periuță de dinți, vase de săpun în culori luminoase și frumoase, împreună cu perdele de duș. Aceste accesorii sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și sunt moi la atingere și se adaugă la o mulțime de distracție în timpul activităților de baie.

13. Accesorii de baie de designer:

Accesorii de baie de designer

Acesta este un set frumos de accesorii de baie minimaliste din sticlă de înaltă calitate, cu modele abstracte. Este potrivit pentru utilizarea zilnică și adaugă frumuseții băii, indiferent de decor. Acest set din 4 piese constă dintr-o săpunieră, două suporturi pentru periuțe de dinți și pastă de dinți. Există, de asemenea, un dozator pentru săpun lichid sau loțiune.

14. Accesorii pentru decorarea băii:

Accesorii Decor Baie

Aici vedem o combinație de mai multe lucruri care definește decorul unei băi și constă din oglinzi, suporturi pentru prosoape, rafturi pentru articole de toaletă și articole de toaletă, suporturi pentru role de hârtie, periuțe de dinți, pastă de dinți etc. Oferă idei inovatoare și creative pentru a oferi o baie fără aglomerații și puteți alege accesorii de baie shabby chic și puteți alege o temă ideală pentru decorul băii.

15. Accesorii pentru baie din acril:

Set de accesorii de baie din acril

Acesta este un set de 5 piese de accesorii pentru baie printre cele mai noi accesorii pentru baie care conține două pahare cu o săpun, un dozator pentru săpun / loțiune. Acest set ar asigura o baie fără dezordini în stil, oferindu-i un aspect bine organizat. Toate cele cinci piese sunt realizate elegant și s-ar potrivi unei băi cu orice decor. Acest set are un finisaj elegant și arată elegant, schimbând întregul aspect al băii.

16. Accesorii de baie antice:

Accesorii de baie antice

Adăugarea acestor accesorii pentru baie asigură că timpul de baie este o afacere opulentă și amintește de epoca trecută. Stilul este elegant și sunt concepute pentru a oferi un suport de prosoape de diferite dimensiuni, un raft mic pentru păstrarea accesoriilor pentru baie, cum ar fi gelul de baie, prosoapele, șamponul, loțiunea etc. Există un alt suport fixat pe perete cu aspect vintage lufa și alta pentru a păstra rola de toaletă.

17. Design elegant de accesorii de baie:

Accesorii de baie clasice

Aceste accesorii sunt perfecte pentru a face baia să arate elegantă, iar designul este o combinație de mozaic alb și argintiu care poate ridica aspectul oricărei băi. Accesoriile de baie de lux constau din containere de depozitare. Aspectul strălucitor și strălucitor al acestor accesorii creează o senzație de vibrații contemporane care conferă o senzație regală decorului băii.

18. Accesorii de baie montate pe perete:

Accesorii de baie montate pe perete

Accesoriile montate pe perete joacă un rol crucial în crearea unei iluzii de spațiu în băile mici și sunt utile atunci când este implicat un decor minimalist. Cele mai recente accesorii de baie de mai sus sunt un set de 6 piese format dintr-un raft pentru depozitarea elementelor esențiale pentru baie, un suport pentru prosoape, un cârlig compact și un mod unic de depozitare a periei de toaletă. Acest set este la modă excepțional în rândul celor care doresc să își redecoreze băile mici.

19. Accesorii pentru săpun de baie:

Accesorii pentru săpun de baie

Aici vedem un accesoriu ideal pentru baie sub forma unui vas de săpun folosit la un duș cu patru cârlige. Este un mod sigur de a-ți agăța ceasul, bijuteriile și bentița în timp ce te duci. Aveți o combinație de două vase de săpun pentru a vă așeza săpunurile, iar cel mai bun lucru la această vase de săpun este că are găuri pentru a scurge excesul de apă. Apa scursă din săpun este colectată într-un recipient detașabil care poate fi golit periodic.

20. Design de accesorii de baie cu sclipici:

Accesorii de baie cu sclipici

Acesta este un set superb de accesorii pentru baie care sigur va ridica aspectul oricărei băi moderne. Această frumoasă colecție este decorată cu bucăți de sticlă care o fac mai unică cu strălucirile sale. Se compune dintr-un dozator pentru săpun sau loțiune, un pahar, un recipient mare de depozitare pentru a ține multe periuțe de dinți, pastă de dinți și o săpunieră.

Proiectarea băii dvs. nu mai trebuie să fie o sarcină descurajantă, deoarece acest articol detaliat extins dezvăluie o multitudine de opțiuni și stiluri care oferă idei creative pentru a face baia dvs. să arate frumoasă și practic utilizabilă. Aceste hacks se adaugă frumuseții estetice a întregului decor și aveți la dispoziție mai multe opțiuni oferite de Hindware, Cera, Perk, Kohler, etc. atenta personală deosebit de necesară!