9 Cele mai bune idei de design de baie de lux cu imagini

O baie este un loc în care se caută liniște și relaxare. Dimineața devreme, nimic nu vă înveselește ziua mai bine decât o baie caldă și proaspătă. Astfel, a avea interioare care nu te plictisesc niciodată este esențial în timpul proiectării băii. În același timp, utilizarea spațiului maxim și a luminii naturale este esențială într-o baie care nu vă va dezamăgi niciodată. Aici am înrolat 9 idei de design de baie de lux simple și moderne, cu fotografii.

Ultimele modele de baie de lux din India:

Să găsim aici cu idei de design de baie de lux, care vă oferă o imagine clară în timp ce veți avea băi de lux.

1. Designuri de baie de lux bej și spațioase:

Designuri de baie de lux bej și spațioase

Una dintre cele mai tradiționale combinații găsite în băi, acest aspect oferă băi mici de lux, cu o zonă de podea spațioasă, cu tot ce este suspendat pe perete. Spațiul pentru scăldat limitează intrarea apei în toate băile, făcându-l îngrijit și uscat în orice moment. Adăugarea de oale naturale pe perete păstrează interiorul proaspăt.

2. Băi de lux cu modele alb-negru:

Băi de lux cu modele alb-negru

Albul și negrul fac o combinație supremă pentru interioarele de baie de designer de lux. Utilizarea negru lucios este de a adăuga o dimensiune întregii zone. Lumini atârnate de tavan și de oglindă fac ca locul să strălucească. Utilizarea albului în partea de jos oferă un aspect spațios.

3. Baie de lux în design maro și alb:

Baie de lux în modele maro și alb

Imensul jacuzzi alb este evidențiat în baie împotriva mozaicului combinat maro-bej și alb. Spațiul de scăldat din sticlă face ca locul să pară mai mare decât dimensiunea normală. Tavanul este, de asemenea, în combinație de maro și alb, care sincronizează aspectul.

4. Modele de baie de lux din lemn și alb:

Designuri de baie de lux din lemn și alb

În aceste suite de baie de lux, fereastra imensă face ca locul să pară mai luminos și mai mare. Utilizarea prosoapelor suspendate pe perete și a rafturilor construite pe perete adaugă spațiu fără a face locul să pară mai mic decât ceea ce este de fapt. Raftul spațios de lavoar este un loc excelent pentru păstrarea mai multor articole.

5. Designul băilor de lux cu aspect antic:

Băile de lux cu aspect antic

Peretele alb de cărămidă conferă acestei băi mici de lux un aspect mai larg. Lumina albastră și verde de pe față are un mediu liniștitor și tradițional. Pardoseala de bază, vaza înaltă, armăturile albe și cada deschisă ovală sunt bine sincronizate pentru un aspect antic. Utilizarea eficientă a spațiului mic se face cu dulapul suspendat în spatele oglinzii.

6. Designuri de baie de lux Evergreen Style:

Designuri de baie de lux în stil Evergreen

Acest interior este ceva care nu va merge niciodată prost sau nu va demoda. Rafturile, dulapul sub chiuvetă și decupajul pentru raftul de baie fac spații imense pentru a păstra lucrurile care altfel ar arăta grupate. Există un amestec perfect de lumină naturală cu accesoriile care fac baia să arate mai luminoasă și mai mare.

7. Designurile de baie de lux din finisaj de marmură:

Marmurile pot fi folosite pentru orice, când vine vorba de interioare. O combinație de alb și negru face ca toaleta să fie alungită. Instalarea unei oglinzi de lățime completă adaugă o nouă dimensiune, făcând baia să pară mai mare. Separarea pe jumătate de sticlă a spațiului de scăldat se adaugă spațiului de trecere. Dulapurile de-a lungul partii inferioare a chiuvetei fac depozitarea confortabilă.

8. Băi de lux cu aur – Nu îmbătrânește niciodată:

Albul singur dă un aspect plictisitor și mort, dar aici, în echipă cu aur, există un aspect regal al întregii băi. Un jacuzzi lângă fereastra înaltă, o zonă de saună cu uși de sticlă și spațiu de toaletă separat contribuie la bogăția interioarelor. Mânerele, accesoriile și accesoriile cu finisaj auriu califică acest loc ca fiind perfect pentru relaxare.

9. Designurile de baie de lux cu aspect clasic:

O baie care vorbește de la sine, aceasta este o baie de vis pentru cei care caută confort, stil și lux. Interioarele foarte liniștitoare și clasice îi conferă un avantaj asupra mai multor băi pe care trebuie să le fi văzut. Marmura, gresia, pielea și lemnul nu ies niciodată din tendință și vor rămâne în stil pentru totdeauna. Este un design veșnic verde, cu efecte de lumină excelente și amestec de natură.

Această combinație clasică de modele de baie de lux a fost un favorit din toate timpurile. Esențial combinat cu clasa adaugă viață oricărui spațiu dat.