Top 8 șampoane pentru vopsirea părului disponibile în India

Cea mai recentă tehnologie din lumea comercială de astăzi vă permite să vă remediați temporar culoarea părului greșită sau chiar să îmbunătățiți mai bine aspectele de decolorare vechi de cinci luni doar prin șamponarea părului cu aceste șampoane speciale. Aceste șampoane sunt, în esență, o ramură a șamponului de protecție a culorii, dar de data aceasta șampoanele integrează o nuanță subtilă în șampon care luminează și apare de fiecare dată când șamponul revigorează aspectele evidențiate, permițându-vă în același timp să vă supraviețuiți duratei normale de vopsire a părului, fără efecte secundare. urma. Udați-vă, clătiți-vă și spălați-vă șamponul la fel ca orice altă zi ocupată de luni dimineață și obțineți un cap vibrant din gama dvs. de culori dorită..

Cele mai bune 8 șampoane pentru vopsirea părului disponibile în India:

1. Vcare Șampon Culoare păr negru:

șampoane pentru vopsirea părului

CUMPĂRĂ-L AICI

Fără amoniac, șamponul negru Vcare este o soluție perfectă pentru îmbătrânirea prematură a părului, care se extinde imediat după sfârșitul anilor ’40. Părul tinde să se estompeze în timp și chiar și cu nuanțele de păr adăugate extern, este foarte posibil să pierzi umbra de fiecare dată când șamponezi. Cu acest șampon acum puteți revigora întunericul părului cu o strălucire naturală și o textură mult mai sănătoasă a părului.

2. Culoarea părului pe bază de șampon Richenna:

Culoarea părului pe bază de șampon Richenna

Îmbogățit în extracte de henna și proteine ​​din soia, șamponul Richenna este un șampon care îmbunătățește culoarea, care se adaugă la vibrația culorii dvs. induse extern, asigurându-vă în același timp părul perfect natural și deteriorându-se reparând lucrând chiar pe foliculi și lucrând asupra lor din interior..

3. Șampon individual color Ted Gibson, cupru captivant:

Șampon individual color Ted Gibson, cupru captivant

CUMPĂRĂ-L AICI

Cuprul captivant Ted Gibson folosește subtonuri de cupru ca depozit temporar de culoare pentru culoarea părului roșu sau căpșuni. Îmbogățind și luminând luminile roșii, acest șampon include proteine ​​de mătase încorporate în ulei de jojoba, mango, rodie și extracte de orhidee sălbatice pentru a hrăni și a înmuia părul tratat cu culoare.

4. Șampon Color Revive Color Depozit:

Color Revive Șampon pentru depunerea culorii

Șamponul de depunere a culorii Revive vine într-o multitudine de șampoane de colorare a părului, de la flacără de cupru și ardei iute până la evidențieri blond și albastru, acest șampon este un ajutor de salvare pentru toate vopselele de păr decolorate sau întinse, care au tendința de a deteriora părul. Ținând părul împreună într-o singură bucată, acest șampon oferă o vibrație expertă culorii existente prin îmbogățirea tonurilor de nuanță.

5. Șampon Ted Gibson Glimmering Gold:

Ted Gibson Glimmering Gold Shampoo

Adăugând o spumă bogată, șamponul sclipitor de aur de la Ted Gibson permite părului tău blond sau de culoare miere să reziste durabilității părului a strălucirilor tale aurii. Acest șampon îmbogățit în extracte naturale și botanice permite subtilități blond-deschis care vă înveselesc luminile cu fiecare spălare nouă.

6. Osmo Color Revive părul castan cald:

Osmo Color Revive părul castan cald

Gama de șampoane de păr colorate de Osmo permite o variantă a diferitelor nuanțe de păr, acesta fiind nuanța caldă de castan. Șamponul infuzează Vitamina A și E cu ulei de avocado care condiționează reclama părul tău deteriorat, încălzind în același timp culorile părului până la o nuanță bogată.

7. Șampon pentru amestecuri pure de culoare lămâie:

Șampon de depunere a culorilor de lămâie Pure Blends

CUMPĂRĂ-L AICI

Hidratându-vă și hidratându-vă părul, părul de culoare lămâie Pure Blends folosește subtilități blânde moale, care sunt atât lipsite de sulfat, cât și de cloruri, care se potrivește ușor pe păr în timp ce hrănește capetele părului pentru a revigora tonurile vii de blond sau miere..

8. Șampon pentru amestecuri de gălbenele pure:

Șampon de depozitare pură de amestecuri de gălbenele

CUMPĂRĂ-L AICI

Baza de depunere a gălbenelelor de la Pure Blends folosește o bază moale galben portocaliu pentru a vă menține subtonurile vibrante și strălucitoare în timp ce șamponul vă hidratează și vă înmoaie părul.