Top 8 rețete de mâncare thailandeză

Thailanda, împreună cu talentul său exclusiv pentru a ne oferi cele mai bune posibilități pentru cumpărături, ne-a oferit un palat larg de bucătării exotice. Mâncarea thailandeză este una dintre cele mai mari bucătării care a fost recunoscută de iubitorii de mâncare, iar mâncarea thailandeză la cel mai bun nivel vă poate face gura apă ca niciodată și ceea ce este mai atrăgător este faptul că puteți crea pur și simplu thailandeze exotice chiar în bucătăria dvs. cu aceste rețete destul de simple. Acum nu trebuie să călătoriți până în Thailanda pentru a experimenta bogăția lor de alimente.

Rețete de mâncare thailandeză

Rețete alimentare thailandeze:

1. Creveți Thai și Ceapă de primăvară:

rețete de mâncare thai

Pentru a începe această rețetă începeți prin a prepara niște tăiței sau orez prăjit și păstrați-l deoparte. Acum începeți curățând creveții. Acum într-un castron adăugați frunze de piper zdrobit, oregano, coriandru și spanac, usturoi zdrobit, zahăr ricin și suc de lămâie. Se amestecă bine și apoi într-o tigaie se amestecă ceapa de primăvară și ghimbirul și se adaugă susan și sos de soia în amestec. Acum se toarnă amestecul de creveți și se amestecă mai departe înainte de a servi deasupra paste sau orez.

2. Supă picantă de creveți:

Supă picantă de creveți

Supa picantă de creveți este una dintre cele mai exotice supe tradiționale thailandeze preparate împreună cu șalotă și ciuperci. Supa picantă de creveți este făcută în esență din cele mai bune ierburi, împreună cu porumb, oregano și citronă, amestecate cu galangal și ardei gras. Ingredientul principal este creveții suculenți proaspăt fierți care se amestecă pentru a forma această supă minunată.

3. Salată de calamari:

Salata de calamari

Calamari este ceea ce recunoaștem drept calmar sau caracatiță, iar rețeta thailandeză pentru această salată este făcută din toate ingredientele naturale în care calmarul trebuie tăiat și fiert. În timp ce fierbe calmarul, tocați varza proaspătă, ceapa și ceapa de primăvară, porumbul, spanacul și frunzele de salată. Puteți adăuga chiar și broccoli și apoi amestecați-l cu oțet alb și sos de soia. Scoateți calmarul și înmuiați-l în suc de lămâie înainte de a-l amesteca în salată.

4. Som Tum:

Som tum

Som tum este o altă versiune a unei salate thailandeze speciale, specială pentru iubitorii vegetarieni. Ingredientul principal aici împreună cu altele este papaya. Începeți cu o supă de porumb dulce și acrișor și apoi prăjiți papaya, roșiile verzi, ceapa, varza și fasolea verde în fulgi de chili și sos dulce și acru de susan. Adăugați amestecul de salată în supă și serviți.

5. Torturi de pui thailandeze:

Prajituri tailandeze de pui

Numele în sine este destul de curios, dar spre deosebire de alte prăjituri, aici este un fel de mâncare sărată cu sos de chili dulce și acru, care se adaugă la prăjiturile de pui. Pentru început aruncați bucățile de pui dezosate fierte într-un mixer împreună cu porumb dulce, usturoi, ghimbir, coriandru și ardei grași. Puteți adăuga chiar și capsicum și ceapă la amestec. Până acum puiul ar trebui să fie bine amestecat. Coaceți acest amestec și apoi prăjiți-l în ulei de măsline și sos dulce și picant.

6. Salată picantă de vită:

Salată picantă de vită

Prăjiți carnea de vită într-un mediu rar și apoi tăiați-o în bucăți mici ușoare. Acum, pentru salată tăiată în niște varză și salată verde. Spanacul este și o alegere bună. Celelalte ingrediente de aici pot fi capsicum, ceapă de primăvară, ceapă roșie și cartof fiert. Acum adaugă sucul de mentă, oregano și lime împreună cu chili uscat și amestecă carnea de vită.

7. Chifteluță de pui Zesty:

Chifteluță de pui Zesty

Începeți prin scufundarea puiului în suc de lămâie și apoi amestecați-l prăjiți în pui dulce și acru. Acum adăugați pesmet, suc de lămâie, oregano și chili, usturoi pudră amestecați totul împreună. Acum înmuiați puiul în sos de soia amăgitor și amestecați-l și pe acesta. Acum amestecați totul într-o minge și prăjiți-o adânc.

8. Mușcături de spanac:

Mușcături de spanac

Nu ai știut niciodată că un simplu spanac poate fi gustos așa. Faceți o pastă de lime, chili, ghimbir și șalotă și adăugați o picătură de zahăr tos. Se toarnă o lingură de oțet pe amestec. Acum pe o farfurie întindeți frunzele de spanac și apoi puneți amestecul pe frunze. acesta este un fel de mâncare bun pentru început.