Motive și cauze obișnuite pentru a nu rămâne gravidă

Dacă ați încercat de ceva timp acum și încă nu ați obținut un rezultat pozitiv, nu este nevoie de panică ca atare. Există multe cauze și motive pentru care nu puteți rămâne însărcinată. Și majoritatea sunt destul de simple și prostești decât complicate. Așadar, calmează-te și citește mai departe pentru a-ți da seama ce s-ar putea să nu fi făcut bine.

motive pentru care nu rămâneți gravidă

Motive pentru care nu rămâneți gravidă:

Dacă aveți întrebarea „Ce poate determina o femeie să nu rămână însărcinată?” atunci trebuie să aruncați o privire asupra acestor lucruri minore.

Frecvența este suficientă?

Oricare ar fi cazul, trebuie să încercați tot posibilul pentru a crește șansele de a rămâne gravidă. Și din moment ce sexul sau actul sexual, așa cum s-ar putea să-l numiți, este prima parte a acestuia, vă recomandăm să vă întrebați dacă aveți suficient de multe ori pentru a vă îmbunătăți șansele sau dacă aveți un pic mai puțin, deoarece este unul dintre motivele pentru care nu rămâneți însărcinată.

Oricum ar fi, viața sexuală dintre voi doi trebuie să fie la înălțime. Puteți încerca să vă asigurați și timpul cu ciclul de ovulație.

Sub stres?

Acum, dacă vă stresează din partea prietenilor și a familiei și dacă credeți că s-ar putea să nu puteți transporta copii și nu sunteți într-un loc capabil din punct de vedere fizic din cauza rezultatelor negative, trebuie să respirați adânc și să lăsați să iasă și să începeți privind lucrurile într-un ritm mai lent. Dacă nu intenționați să aveți un copil chiar în acest moment, luați poziție împreună și rămâneți la el. Nu săriți în ceva despre care aveți o jumătate de minte. De asemenea, cu cantitatea de stres pe care o luați, cu siguranță nu veți putea concepe, deoarece este important ca mintea dvs. să fie, de asemenea, într-un loc dispus.

Motive comune & amp; Cauze pentru a nu rămâne gravidă 2

Bei sau fumezi mult?

Trebuie fie să renunțați la fumat, fie să beți, fie să îl reduceți, deoarece acestea afectează sistemele de reproducere din corp și acest lucru vă reduce doar șansele de a rămâne gravidă, făcându-l o cauză puternică de a nu rămâne gravidă. Este recomandabil să le opriți complet, deoarece trebuie să stați departe de aceste obiceiuri pe tot parcursul sarcinii.

Dormi suficient?

Somnul insuficient duce la slăbirea sistemului imunitar care afectează și mai mult sistemul de reproducere. Acum trebuie să dormi suficient pentru a fi calm și răcoros și apoi să te străduiești să concepi. Dacă nu aveți un număr suficient de ore de somn, atunci vă puneți din nou sub stres, ceea ce vă va răspunde puternic la întrebarea „ce poate determina o femeie să nu rămână însărcinată”. Prin urmare, dormiți bine.

Claritatea ciclului?

Acum, cât de clar ești despre ciclurile tale? Nu toată lumea are ciclurile obișnuite. Unii au propria lor frecvență în ceea ce o privește. Momentul ovulației și perioadele sunt, de asemenea, importante. Fără știința căreia veți ajunge să intrați în panică și să vă faceți o mizerie înainte ca aceasta să fie chiar o problemă reală. Prin urmare, dacă intenționați să rămâneți gravidă, planificați în funcție de ciclul dvs. la observare, astfel încât să nu devină un motiv pentru care nu puteți rămâne gravidă.

Încă te sperie? Dacă urmăriți și mențineți toate aceste cauze minore și motive pentru care nu rămâneți gravidă, atunci este posibil să aveți o afecțiune la care va trebui să aruncați o privire. Trebuie să vizitați imediat un medic pentru a-l îngriji odată detectat. De asemenea, medicul dumneavoastră vă va putea spune cum să faceți acest lucru și să concepeți și dumneavoastră. Prin urmare, nu vă descurajați. Există întotdeauna o cale.